- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cacattila #5690 üzenetére
Erdekes kerdes, par eve mar irtam egy ilyen rendszert, de a messaging maga az LatencyBusters/Ultra Messaging alapokon ment, ami egy IP multicast alapu szuperalacsony kesleltetesu uzenetkuldo rendszer, asszem mostmar az Informatica arulja, tehat csak a gepenkenti elosztott in-memory adatbazist csinaltam. Akkor meg nem talaltam pont ilyen, kesz rendszert -- a messaging reszre van csomo alternativa. (Mi olyan napi par szazmillio uzenetig skalaztuk a dolgot, a nap az 7.5 orat jelentett, LBM/UMS siman megoldja a konkret uzenetkuldest.)
A te esetedben ugy latom, az offline felhasznalas a legtrukkosebb resze a dolognak, altalanos megoldas erre biztosan nincs. Az offline verziot csak olvasasra hasznalnad, ugye? (Ha nem, az elsore nem tunik trivialisnak, mert valamilyen policy kellene arra, hogy kezeld a konfliktusokat/inkonzisztenciat.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest