Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia.
Ezt úgy hívják, hogy fejlesztői dokumentáció.
Egyébként ha tényleg marhául el akarod bonyolítani, csinálhatsz saját annotációt pl. és azt még példányosítás előtt Reflectionnal tudod vizsgálni....bár a problémát, amit felvetettél, én sem értem 100%-ban. -
Szmeby
tag
"Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia."
Itt most arról beszélsz, hogy egy leszármazott osztálynak kötelező implementálnia az ősben absztraktként jelölt metódust? Vagy valami mást értesz "létrehozás" alatt?És ezt akarod static metódusokkal kivitelezni?
Ez esetben az overriding és hiding közti eltérés a magyarázat a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- YouTube
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Új Philips Saeco GranAroma SM6580/00 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest