Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia.
Ezt úgy hívják, hogy fejlesztői dokumentáció.
Egyébként ha tényleg marhául el akarod bonyolítani, csinálhatsz saját annotációt pl. és azt még példányosítás előtt Reflectionnal tudod vizsgálni....bár a problémát, amit felvetettél, én sem értem 100%-ban. -
Szmeby
tag
"Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia."
Itt most arról beszélsz, hogy egy leszármazott osztálynak kötelező implementálnia az ősben absztraktként jelölt metódust? Vagy valami mást értesz "létrehozás" alatt?És ezt akarod static metódusokkal kivitelezni?
Ez esetben az overriding és hiding közti eltérés a magyarázat a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest