Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Értem. Tehát ha én paraméternek a main-ben negatív számot adok meg, akkor gyakorlatilag a feladat dob egy kivételt és ennyi. Ha pozitív számot, akkor tovább lép, kiírja a kerületet, területet. Amikor pedig tovább lép a main-ben ahhoz, hogy létrehozzon 2 kör objektumot, akkor is kivétel fog keletkezni, mivel az egyik az negatív sugár. És így ennyi is a feladat...Ha jól értelmezem.
Ezekszerint túlbonyolítottam a feladatot. (amúgy a könyv szerzője a vizsgáztató tanár is
GDF-re járok Kaczúr Sándor-hoz prog.technológiára
).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
GDF-re járok Kaczúr Sándor-hoz prog.technológiára