Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #12143 üzenetére
Sikerült megtalálnom a hibát.
LocaleHelper .java file -ban véletlen töröltem egy betűt a package name -bőlAmi érdekesség, hogy nincs instantiate .
Amit nem értek, hogy hogyan.
java tudáom szerint ez kellene:LocaleHelper localehelper = new LocaleHelper();
Ha beírom ezt a sort, akkor nincs vele baja és azt a localehelper -t használja
De ha nem írom be, úgy ahogy a linknél van, úgy is jó.A másik ami még szemet szúrt, hogy sokan if n-él nem használják a kapcsos zárójelet, és úgy is jó.
pl:if(vmi)
//code
else
//code
Hogy pelda is legyen: 19:22 -nél [link] -
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #12143 üzenetére
Ez az xml-es bohóckodást én is utáltam Androidban. Sőt, az igazat megvallva, az egész Android fejlesztést utáltam elejétől a végéit. Van egy cikk ebben a témában angolul, ezt szoktam ajánlgatni: https://rmirabelle.medium.com/the-android-sdk-is-the-worst-thing-on-earth-c3aaebbd2e6d
Százával vannak még hasonló írások: https://news.ycombinator.com/item?id=41062292
https://news.ycombinator.com/item?id=40742719Aki ezt az xml-es faszkodást kitalálta, annak remélem külön bugyra van a pokolban. Lehet egyébként procedurálisan is csinálni az egészet, de ahhoz közel nulla dokumentáció van.
Mondanám, hogy térj át inkább Kotlinra, és tanuld meg a Jetpack Compose-t, de csak akkor mondanám, ha rosszat akarnék neked (és ha nem tudnám, mi az a declarative UI nevű lázálom). Én azért hagytam abba az Android fejlesztést, mert egy tragédia az egész, elejétől a végéig.Csak egy dolgot mondok neked, ha egy framework doksijában olyanokat látsz, mint pl. hogy "less code", "intuitive", "it simplifies...", "makes it easy", akkor sovány vaddisznó vágtában menekülj onnan. Sőt, ha jót akarsz magadnak, a nagyvállalati cuccokat, úgy, ahogy vannak, kerüld el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest