Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
válasz
smallmer
üzenetére
A programod max akkor nem megy tovább ha a szerver nem állítja le a küldést.
Ha a szervered tényleg csak annyit küld mint amennyit belinkeltél (for ciklus), akkor a ciklus kilépése után null-t kéne kliens oldalról olvasnod és ki kéne lépni.
Nincs még valami a háttérbe ?
Mit ír ki a kliens a kimenetre amikor vége a szerver oldalon a for ciklusnak ? ( null-t ? üres karaktersort ? ) -
Atapi
senior tag
válasz
smallmer
üzenetére
én nem látom indokoltnak do-while használatát (akkor használod, ha valamit legalább egyszer szeretnél megcsinálni, de bizonyos feltétel esetén folytatod is. de te miért akarnál egyáltalán belépni a ciklusba, ha a beolvasásod null?).
emellett a jelenlegi struktúrában a ciklus elején beolvasol, ami ha null érték, azt még megpróbálod feldolgozni, amit szerintem nem szeretnél (ez okozhatja is az újabb gondodat), de ebben tévedhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest