Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Okok. Köszi mindkettőtöknek! Most seggrészeg vagyok, de holnap kipróbálom, plusz lenne 1 kérdésem, amit most szzóban talán el tudnék mondani, de írásbannn

Hát igen, sokat ittam. Ahogy Pázsit barátom mondaná: aki másnak vermet ás, nem kap rétest estére
Na megpróbálkozok. Itt a feladat: Bővebben: link
3. feladatnál tartok, és a 2. befizet metódussal van problémám.
Ugye a későbbiekben valószínűleg példányosítani fogom a penzintezet osztályzt. És meghívom a befizet metódust. Ezt a 2.-at. Úgy godolom, hogy olyan objektumot kellene keressek, aminek a szamlaID-je megegyezik a paraméterben kapottal. És utána ezen ojjektum egyenleg adattagját kellene változatnom. Hogy lehet ezt? Vagy én gondolom ezt hülyén? Má beszélni (írni) se tudok, de asszem ezt nem értem. Szóval objektumok adattagjaiban kellene keresgéljek, melyiknek egyezik meg a számlaID-je a paraméterben kapottal. Biztos, hogy hülyén gondolkozok, de ezt már ivás előtt se értettem, szóval ez legyen a mentségem
ó éjt, holnap itt... [ OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Haditechnika, harcászat
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- TCL LCD és LED TV-k
- Direct One (műholdas és online TV)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest