Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Okok. Köszi mindkettőtöknek! Most seggrészeg vagyok, de holnap kipróbálom, plusz lenne 1 kérdésem, amit most szzóban talán el tudnék mondani, de írásbannn
Hát igen, sokat ittam. Ahogy Pázsit barátom mondaná: aki másnak vermet ás, nem kap rétest estére
Na megpróbálkozok. Itt a feladat: Bővebben: link
3. feladatnál tartok, és a 2. befizet metódussal van problémám.
Ugye a későbbiekben valószínűleg példányosítani fogom a penzintezet osztályzt. És meghívom a befizet metódust. Ezt a 2.-at. Úgy godolom, hogy olyan objektumot kellene keressek, aminek a szamlaID-je megegyezik a paraméterben kapottal. És utána ezen ojjektum egyenleg adattagját kellene változatnom. Hogy lehet ezt? Vagy én gondolom ezt hülyén? Má beszélni (írni) se tudok, de asszem ezt nem értem. Szóval objektumok adattagjaiban kellene keresgéljek, melyiknek egyezik meg a számlaID-je a paraméterben kapottal. Biztos, hogy hülyén gondolkozok, de ezt már ivás előtt se értettem, szóval ez legyen a mentségem
ó éjt, holnap itt... [ OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest