Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Okok. Köszi mindkettőtöknek! Most seggrészeg vagyok, de holnap kipróbálom, plusz lenne 1 kérdésem, amit most szzóban talán el tudnék mondani, de írásbannn

Hát igen, sokat ittam. Ahogy Pázsit barátom mondaná: aki másnak vermet ás, nem kap rétest estére
Na megpróbálkozok. Itt a feladat: Bővebben: link
3. feladatnál tartok, és a 2. befizet metódussal van problémám.
Ugye a későbbiekben valószínűleg példányosítani fogom a penzintezet osztályzt. És meghívom a befizet metódust. Ezt a 2.-at. Úgy godolom, hogy olyan objektumot kellene keressek, aminek a szamlaID-je megegyezik a paraméterben kapottal. És utána ezen ojjektum egyenleg adattagját kellene változatnom. Hogy lehet ezt? Vagy én gondolom ezt hülyén? Má beszélni (írni) se tudok, de asszem ezt nem értem. Szóval objektumok adattagjaiban kellene keresgéljek, melyiknek egyezik meg a számlaID-je a paraméterben kapottal. Biztos, hogy hülyén gondolkozok, de ezt már ivás előtt se értettem, szóval ez legyen a mentségem
ó éjt, holnap itt... [ OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Bomba ár! HP Elitebook 8470P - i5-3320M I 4GB I 180GB SSD I Cam I 14" HD I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest