Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Okok. Köszi mindkettőtöknek! Most seggrészeg vagyok, de holnap kipróbálom, plusz lenne 1 kérdésem, amit most szzóban talán el tudnék mondani, de írásbannn

Hát igen, sokat ittam. Ahogy Pázsit barátom mondaná: aki másnak vermet ás, nem kap rétest estére
Na megpróbálkozok. Itt a feladat: Bővebben: link
3. feladatnál tartok, és a 2. befizet metódussal van problémám.
Ugye a későbbiekben valószínűleg példányosítani fogom a penzintezet osztályzt. És meghívom a befizet metódust. Ezt a 2.-at. Úgy godolom, hogy olyan objektumot kellene keressek, aminek a szamlaID-je megegyezik a paraméterben kapottal. És utána ezen ojjektum egyenleg adattagját kellene változatnom. Hogy lehet ezt? Vagy én gondolom ezt hülyén? Má beszélni (írni) se tudok, de asszem ezt nem értem. Szóval objektumok adattagjaiban kellene keresgéljek, melyiknek egyezik meg a számlaID-je a paraméterben kapottal. Biztos, hogy hülyén gondolkozok, de ezt már ivás előtt se értettem, szóval ez legyen a mentségem
ó éjt, holnap itt... [ OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Jogász topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest