Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

válasz Lézerparaszt #200 üzenetére

Nem kétszer kódolás történik, hanem sajnos ha úgy vesszük, átverés. Marha drágán kapsz egy eszközt, ami egy sima interfész, semmi más! Annyit csinál, hogy "legyen a gépednek hdmi bemenete" és kész. Mindent a géped csinál! Olyan szinten kényes az USB vezérlő minőségére, hogy eszméletlen, mert csak a legjobbak képesek ezt a sebességet hibamentesen kezelni, stb... Nagyon gázok ezek a PC-vel működő AverMedia eszközök, én hatalmasat csalódtam ezekben. A gyártó itt, ebben a topic-ban tőlem tudta meg pl., hogy egy általuk favorizált vezérlővel nem működik együtt a készülékük, ez milyen???

Az, amit PC függetlenül használok, szép és jó minőségben rögzít, meg vagyok vele elégedve valahol összességében, de nagyon sok hiányossága, hibája, kezelési problémája van annak is, ellenben elérhető ára van (ma már!). A konkurens termékek viszont még olcsóbbak és jobb paraméterekkel rendelkeznek (professzionálisakkal is!), csak sajnos későn találtam meg a megfelelőket, akkor már megvettem ezt... Az lehet, hogy esetleg eladom a másikat (PC-set és veszek belőle egy normális készüléket, normálisabb gyártótól).

Új hozzászólás Aktív témák