Hirdetés
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Lézerparaszt #200 üzenetére
Nem kétszer kódolás történik, hanem sajnos ha úgy vesszük, átverés. Marha drágán kapsz egy eszközt, ami egy sima interfész, semmi más! Annyit csinál, hogy "legyen a gépednek hdmi bemenete" és kész. Mindent a géped csinál! Olyan szinten kényes az USB vezérlő minőségére, hogy eszméletlen, mert csak a legjobbak képesek ezt a sebességet hibamentesen kezelni, stb... Nagyon gázok ezek a PC-vel működő AverMedia eszközök, én hatalmasat csalódtam ezekben. A gyártó itt, ebben a topic-ban tőlem tudta meg pl., hogy egy általuk favorizált vezérlővel nem működik együtt a készülékük, ez milyen???
Az, amit PC függetlenül használok, szép és jó minőségben rögzít, meg vagyok vele elégedve valahol összességében, de nagyon sok hiányossága, hibája, kezelési problémája van annak is, ellenben elérhető ára van (ma már!). A konkurens termékek viszont még olcsóbbak és jobb paraméterekkel rendelkeznek (professzionálisakkal is!), csak sajnos későn találtam meg a megfelelőket, akkor már megvettem ezt... Az lehet, hogy esetleg eladom a másikat (PC-set és veszek belőle egy normális készüléket, normálisabb gyártótól).
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- HP Envy x360 14-fa0026ne - 2-in-1 ultrabook - Ryzen 7
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt Grafit / ezüst
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 (1) /i5-10310U vPro/16GB/512GB M.2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest