Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPad topik
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
-
-
don dante
aktív tag
válasz
hellboy0415 #19751 üzenetére
ERrős lehetett satuba rakni és úgy dolgozni rajta...
-
don dante
aktív tag
válasz
Repsol600 #19701 üzenetére
Köszönöm... De inkább személyesen vinném, mert nem tudom sokáig nélkülözni a procit, így Budapesten belül keresek olyan illetőt aki gyorsba megcsinálná, ja és nem rendelkezem alávaló pasztával sem, így azt is kellene alá tenni... Várom az ajánlatokat akár priviben is...
-
don dante
aktív tag
Valaki tud segíteni "kupakolásba" ? Persze nem ingyen...
-
don dante
aktív tag
válasz
F e Z o #19691 üzenetére
Egyenlőre csak Full HD-ban, mert még nem tudtam a 3 monitort összegubizni...
A kiszemelt monitortípusból egy amit 6.-án tudnak átadni, sanos a másik amit szintén 6.-án vettem volna át, visszamondták... remélem találok ebben az árfekvésben még 2 db ilyen monitort... -
don dante
aktív tag
válasz
hellboy0415 #19643 üzenetére
Nincs mit...
-
don dante
aktív tag
válasz
hellboy0415 #19641 üzenetére
Mindenképp... 4200 Mhz-en használom ofsetben... E fölött fesszemélés, és egyéb beállítások szükségesek...
-
don dante
aktív tag
válasz
JoolsNOS #19637 üzenetére
Egyenlőre csak Full HD-ban játszom, mert 5-6 .-a között lesz meg a 3 monitor... Egyenlőre 4200 Mhz-en megy a proci, de úgy érzem kevés neki... Van, hogy le is kapcsolom az egyik karit, és akkor szépen megy minden...
monosz: Az új driverekkel egész jól megoldódott ez a gond...
-
don dante
aktív tag
Hy!
Az lenne a kérdésem, hogy 2 db GTX 590-est Hány Mhz-en tudom optimálisan kihajtani...?
Válaszotokat, esetleges meglátásotok velem való megosztását előre is köszönöm.Üdv Don
-
don dante
aktív tag
válasz
Blood Mage #11808 üzenetére
Terhelés alatt ha nem használja ki a procid összes magját az alkalmazás amit futtatsz akkor a turbó autón emeli az aktuálisan kihasznált mag órajelét a gyárilag megadott értékig...
-
don dante
aktív tag
válasz
WaterWawe #11760 üzenetére
Én H100i használok, és majd 4800 Mhz ment a proci stabilan nálam 86-88 fokon... Most nincs már 3770K, mert Át akartam menni a 2011-es szekcióba, de elhamarkodtam... így anyagi okok miatt marad a 1155...
A napokban jön az utóda, és majd arról teszek fel teszteket... Remélem sikerül megint egy jó példányt kifognom... -
don dante
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek...
-
don dante
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #11046 üzenetére
Kemény fába vágtad a fejszéd...
Sok sikert, hogy találj...
-
don dante
aktív tag
válasz
Sontir Fel #11025 üzenetére
Hy! Valós állítás, hogy lehet húzni a nem K procikat is...Én egy 3770-est nyúztam 4300 Mhz-en teljesen hibátlanul stabilan... Most 3770K van ami már 4700 Mhz megy...
-
don dante
aktív tag
Hy! Én 1 db-ról tudok... Stewen1967 volt olyan szerencsés akinek tönkre ment egy I5 3570K...
-
don dante
aktív tag
válasz
Bálint85 #10966 üzenetére
Szerintem ez lehet, hogy kevés neki... Annó a 2600K-mat Noktua NH-D14 4600 Mhz-en, és bőven elég volt... Tudom, hogy a 3770K jobban melegszik, de ha a léghez ragaszkodsz erősebbre kell váltanod...
Ha AVX-s linx alatt 90 foknál nem megy feljebb a legmelegebb mag akkor az már nem rossz... Bár ha 90 fok alá tudod szorítani az még jobb lenne...(#10967) slayer006.: Ez is egy jó megközelítés lehet... Eső körben ezt ellenőrizném...
-
don dante
aktív tag
-
don dante
aktív tag
válasz
xxSanchez #10921 üzenetére
Nincs mit... Valószínűleg azért maradt az ár a régebbi konstrukció közelében, mert sokat vissza vittek pumpa hibával... Én is így jártam,visszavittem de már nem lehetett az ipnban kapni... Egy hónap múlva ismét szerepelt a terméklistájukban, és meg is rendeltem úgy 2 hete... És amikor mentem a rendelésért már a H100i várt rám...
Semmi gondom vele, hatékonyabb csendesebb, jobb... Csak ajánlani tudom...
-
don dante
aktív tag
válasz
xxSanchez #10916 üzenetére
Hy! A H100i hatékonyabb, és megbízhatóbb... Nem hinném, hogy várnod kell rá, mert az iponból rendeltem meg, és a sima H100 volt a rendelési listába, de már csak a H100i érhető el náluk... Valószínűleg még nem frissítették... Az ár meg szerintem rendben van...
Itt egy bemutató a H100i-ről... Szerintem ez magáért beszél... Iponban lehet kapni...
További szép napot, és kellemes ünnepeket mindenkinek.Üdv Don
-
don dante
aktív tag
válasz
Hoorus #10907 üzenetére
Dobj bele egy olcsóbb vizes blokkot... (Az Antec csak egy példa) Azzal el fogsz férni a házikódban...
-
don dante
aktív tag
Semmiképp...
-
don dante
aktív tag
Ha újra telepítés után is csinálja, szerintem akkor szedd le végleg...
-
don dante
aktív tag
válasz
xxSanchez #10604 üzenetére
Nem is lesz vele gondod innentől... ezekkel a beállításokkal megy nálam is, és minden rendben...
Sokáig kutakodtam, hogy mi lehet a probléma mikor felraktam az ALL SUITÉT, és külföldi fórumokon leltem rá erre a válaszra, amit neked is javasoltam...
További szép napot.Üdv Don
-
don dante
aktív tag
-
-
don dante
aktív tag
Nekem feleslegesen magyaráznod ezeket a dolgokat, mert nem k-s a procim, és nem is 3570-es... Csak akkora hév volt a szavaidban, hogy érdekelt mi ez a hirtelen kirohanás nálad...
Mellesleg 3770-es procim van 4300 Mhz használom, és 80 fok a legmelegebb mag, de csak Linx alatt...
Ha játszo, a legerősebb game se viszi 55 fok fölé a legmelegedősebb mafgot, így nem is nagyon foglalkoztat, hogy "Kupakoljak"... Ha K-s verziót veszek egyszer akkor majd meggondolom, de az hogy te mit gondolsz erről nyugodtab hangnemben is el lehet mondani... -
don dante
aktív tag
Nagyon korrekt ahogy megcsinálja... Rá merném bízni a procim kupaktalanítását...
Én nem igazán merek neki állni...
-
don dante
aktív tag
Hy. Pár hete ígértem, hogy rakok fel tesztet H100-as vizesblokk hogy muzsikál nálam... Majd 5 napon belül behalt, és mivel nem volt raktáron készletük, így visszakaptam a pénzem, és vissza került az ANTEC KÜHLER H2O 620 processzor vízhűtő... Most ismét beruháztam egy H100i-re, na ez már tuti... Szebb, jobb, halkabb...
ANTEC KÜHLER H2O 620
VS CORSAIR H100i...
Szerintem nem rossz a hőfokok közti különbség... Volt, hogy az egyik mag az Antecal 91 fokig is felment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Hegesztés topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest