Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfwood
csendes tag
Hello. Véletlen elírás történt.
Már megtaláltam az ideális házat.
Jó nagy és jó a szellőzése. Ilyet használok máshol is. Gondoltam egyet ide miért ne lenne jó?
Szóval röviden egy Codegen 9011 típusú házra esett a választásom, amit a kedves kollegánál már meg is találtam. De itt merült fel bennem a következő probléma, ami megoldásán most töröm a fejem. Mivel az itx es alapon csak 1 db pci csatlakozási lehetőség van én teszek bele egy 3-as elosztót 2db a raid kártyáknak és 1 et a + hálónak. Eddig ilyen megoldáson gondolkodom, hogy alul az itx es alaplapnak kifúrom az alap lyukait és vágok bele menetet(csavar), vagy műanyag pattintó szögeccsel rögzítem. A vízszintesen fekvő PCI elosztó foglalatba a kártyák függőlegesen álnak, felöl és alul kapnak egy lefogató részt, így nem tudnak majd elmozdulni. Vélemény?
Egyéb megoldás,vélemény javaslat? Minden jöhet. üdv wolfwood
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Már megtaláltam az ideális házat.
Szóval röviden egy Codegen 9011 típusú házra esett a választásom, amit a kedves kollegánál már meg is találtam. De itt merült fel bennem a következő probléma, ami megoldásán most töröm a fejem. Mivel az itx es alapon csak 1 db pci csatlakozási lehetőség van én teszek bele egy 3-as elosztót 2db a raid kártyáknak és 1 et a + hálónak. Eddig ilyen