Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Mindenevő vagyok, de ha választani kell, akkor inkább a valódi hangszereken játszott zene. Pl.: Jazz, rock.
-
LJoE
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #1597 üzenetére
áááá most elő kell szednem és hallgatnom kell
Ecliptica album Blank file?
''Caught in the web again, inside your private den
Where you can go to moon
or meet some people you will never see
You are a file in there, money in an open fair
You're a slave among the slaves, waiting for Y2K with a fear'' -
viizo
tag
manapság egyre jobban bejön nekem az igényes progresszív trance (Matthew Dekay, Markus Schulz..stb), és azon kapom magam hogy a jól mexokott többi elektronikus műfajt (techno, breakbeat) hanyagolom és csak ezekre flash-elek itthon
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Sonata: Silence
10 évet fiatalodtamLehet hogy újra megnövesztem a hajam
-
[lAyCsI]
addikt
Most épp: Klute - No Ones Listening Anymore, havernak szedtem le, kellemetes kis D'n Bass(Breakbeat-es cucc...
-
Lászlófi
csendes tag
KRAFTWERK
-
Ráczkölke
tag
perpill.: Finntroll- Jaktens Tid (4eveeer!!!
), ja és minden ami rock stb.; /mást nem is mondok, mert megsértődnének egyesek...)
-
Integra
titán
töréspont rádió
Bővebben: link
épp GU27 megy, finom
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Masterplan - Wounds. Idei top10-ben tuti benne lesz a lemez, amin ez van
-
szatocs
őstag
Offspring, metallica, green day, korn, ossian, red hot chilli peppers, ... sok van még. Majdnem minden ami rock és punk rock, na jó, még van a rockon kívül is biztos, egy a lényeg------- ne diszkózene legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Lászlófi
csendes tag
APHEX TWIN
-
Dilikutya
félisten
Neeeem dehogy
A cím véletlen egybeesés, ez igazi trú magyar metál, pont ahogyan körülírtam
A szöveget nem tudom, nincs fejben a Sabbath-é, de a zene az nem az. Bár a Sabbath-ot ismerve ehhez nemigen adták volna a nevüket
Részletek pár remekműből: Bővebben: link. Régi banda ez. Éppúgy kultgyanús műveket szültek, mint pl a Diktátor Gyilkos macija
[Szerkesztve] -
Certee
senior tag
PsyTrance
-
Tuib
aktív tag
Hétrét - Bajdal
Tuib -
turho
addikt
Valaki segíthetne a pizzicato mania-s albumuk megszerzésében :p
-
turho
addikt
Pizzicato Five.
Kurvajó modern Japán pop/Tényleg!/
-
Shim
őstag
strong deformity, mudvyne, hatebreed, children of bodom, crystal method, fatboy slim, ill nino, shadows fall, infected mushroom...igen, mindenevő vagyok
-
Dilikutya
félisten
Stress: Neon lovagok. Ez egy alapmű. Hasonló szellemi magasságokba (vagy mélységekbe) szárnyaló műremek, mint az Ossian Rock katonái, vagy a Pokolgép örökzöld Gép indulója
-
marcee
addikt
Ha keresel valami új zenét, ami általad ismretekhez hasonlít, vagy csak akármi újra vágysz ami tetszene nagy valószínűséggel tetszene, akkor a Global Networks of Dreams Bővebben: link honlapját neked találták ki!
Rákérdez 3 együttesre ami tetszik neked és aztán kidob 5-10 másik együttest, amikről el kell döntened, hogy ''ismered és szereted'' ''ismered, nem szereted'' ''nem ismered''. Ezzel segíted az adatbázis bővülését és új zenéket ismersz meg!!!
Szerintem nagyon jó. -
LJoE
senior tag
mostanság leginkább Pain of salvation összes eddigi album
(koncert lesz na)
-
Motion_Blur
félisten
Cosmic Gate, DJ Isaac, DJ Joop, Emmanuel Top, Kai Tracid, Ziggy X ... röviden ennyi
-
Dilikutya
félisten
Tekknő - Járási batman.... visitva, fulldokolva röhögök
-
BaLinux
tag
Sentenced - The Funeral Album
Méltó befejezésnek érzem, komoly műveket hagytak az utókorra.
R.I.P., Sentenced -
L|zsidoboz
őstag
Nekem megvan az összes dream theater album, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem tudok bennük csalódni. A legjobb szám a Vacant!!!
-
turho
addikt
Aki akar dallamos rockot másféle megközelítésben, ajánlom a Rush bármelyik albumát.
-
veryking
csendes tag
na én tojok a sílusokra jólegyen és kész amugy rock blues minden jöhet progressive rock metál már mi a mi jó
csak a mostani nyálas disco techno zenéktől undorodom lásd: O-zone vagy mi a tököm
amugy a HOBO mennyire jön be?
msn címed nincs? -
turho
addikt
AÍz utolsó hsz-ekben már igencsak keverednek a stílusok...
Pink Floyd van, Deep Purple van.
A Nik Kershaw nincs meg sajna csak ismerem, régi nyálas disco a nyolcvanas évek elejéről, szóval nekem bejön.
Systemet hallgatok néha én is
A Byrds szám viszont kicsit nyálas, de ha magamban vagyok, meghallgatok kutyábbat is. Most pl. Holliest hallgattam -
veryking
csendes tag
Deep Purple is jöhet mi nden menniség ben kivéva a mostani felállást
nekem a Blackmoore féle deep purple jön be igazán nem is beszélva a Dire Stratis ről lehet hogy ezt isz sz****-ul íro m bocsássatok meg nekem -
veryking
csendes tag
turho na őt még nem hallotam:Nik Kershaw főleg ezt a számot:-tól a The riddle
de szeretném meghallgatni nincs véletlenül msn-címed?
ja és a SONATA-ról meg annyit hogy a SIlence albumok meg a Winter's Guild de lehet rosszul írom ja és a 2004 valamilyen night szerintem bocs ha rosszul írtam valami !! -
veryking
csendes tag
turho:::::::::::
miéert is sok ez neked? ja és még a PINK FLOYD is a kedvenceim közé tartozik de ezt elfelejtettem mondani a legjobb albumuk: THE WALL
szerintem
de jó még a : RAMMSTEIN ,SYSTEM OF A DOWN ,BOB MARLEY meg ha eszem be jut még valami azt le írom!! -
turho
addikt
válasz
Twiggydoll #1564 üzenetére
Bördsz: fordulj a köbön c. zöngeményre.
-
turho
addikt
válasz
veryking #1557 üzenetére
Judas Priest mág rémlik, bár az Accept jobban bejött.
Sonata Arctica az nagyon jó, most ''vettem meg'' az összes albumát.
Labyrynth-ot kipróbálom hátha bejön.
Olyasmi zenéket keresek, mint pl. Nik Kershaw-tól a The riddle.
Szóval hangulatilag hasonlót, nem gond ha gyorsabb, csak azt a korszakot tükrözze, vagy némileg régebbit.
Ja és régi progresszívabb rock is jöhet, kivéve a Focust, meg a Yes-t, mert az full megvan eredetiben. -
turho
addikt
válasz
Twiggydoll #1553 üzenetére
Nah, az talán nekem is sok(k)
-
veryking
csendes tag
látszik nem hallgattok igazi zenét ez egy 1970 nemtudom pontosan hányban alakult rock banada aki több átszervezésen ment keresztül de most ismét össze állt az eredeti felállás a többi zenekar mennyire ismerős számotokra,
?????????????,,,,: -
veryking
csendes tag
ismeri valaki a JUDAS PRIEST - nevű zenekart? akinek a valódi(számomra) frontembere ROB HALFORD
szerintem állat a mugy én is hallgatok néha dream theather-t
de leginkább SONATA ARCTICA-ért vagyok oda igazán
meg a STRATOVARIUS-ért meg a LABYRINTH-ért
számomra ők a királyok de jöhet bármi csak techno-azt utálom -
Integra
titán
válasz
Twiggydoll #1553 üzenetére
pedig néha ez is jó, mármint a hiphop
milyen zenére gerjedsz?
fejrázós headbanger metál? -
Integra
titán
válasz
Twiggydoll #1551 üzenetére
ez nyugis hiphop, elég különc rádió, de nagyon jó chill zenék is vannak este rajta
nézd meg az oldalt, ott a műsor program is -
turho
addikt
Segítsetek már még régi dallíamos pop-rockbandákban a 70-80-as évekből, aki tud. Kevésbé ismert illetve populáris is jó.
-
Integra
titán
töréspont rádió
hallgatáshoz klikkBővebben: link
oldal ulr-hez klikkBővebben: link
[Szerkesztve] -
turho
addikt
válasz
Twiggydoll #1544 üzenetére
Basszuskulcs, ne haragudj, de mekkora fasz vagyok
-
Dilikutya
félisten
válasz
Twiggydoll #1542 üzenetére
Én mostanában fedeztem fel őket magamnak, amennyire tudom, a korai lemezeik nem olyan komplexek és betegesek, mint az újak
Tehát ha a régiek se jöttek neked már be, akkor az újakkal ne is kisérletezz
turho: Twiggydoll a nemnormálisat a Meshuggah-ra értette sztem
[Szerkesztve] -
turho
addikt
válasz
Twiggydoll #1540 üzenetére
Hány éves vagy?
Én 30. Ezen nőttem fel. Hallgatok mai zenét is, de ezeket szeretem a legjobban. Meglepődnél, mekkora és milyen sokrétű a zenei gyűjteményem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Twiggydoll #1540 üzenetére
The Dillinger Escape Plan - Phone Home
Sztem tökjó a Meshuggah. Jó kis nem egyszerűA tavalyi, 20 perces 1 számis kislemezük tömény zenei orgazmus
-
Dilikutya
félisten
The Sweet, Free, Nazareth, Eagles, Manfred Mann's Earth Band, Asia, Bachmann Turner Overdrive, Blue Öyster Cult, Cutting Crew, Quiet Riot, David Lee Roth, Electric Light Orchestra, Fleetwood Mac, Foreigner, Boston, Toto, Genesis, Loverboy, Reo Speedwagon, Roxy Music, Smokie, T.Rex, Ten Years After, The Who, Thin Lizzy, Van Halen, Whitesnake ...... ennyi elég?
-
turho
addikt
Best of Status Quo
Kezdek újra rádurranni a régi zenékre. Keresek a fent nevezett zenével kicsit is hasonlóságot mutató, a korszak pop-és dallamos rockzenéjét idéző együttesneveket. Help!
/Az a röhej hogy többezer szám van a fejemben, de nem tudom az előadók neveit, ezeken nőttem fel pedig/ -
marcee
addikt
Full Diesel: King of Defeat és No Man's Land!!!
Letölthető a honlapjukról legálisan. Bővebben: link
Bruce Dickinson-os a srác hanglejtése, nagyon bejön. A FlatOut-ban volt ez a két szám soundtrack, még a No connection-re figyeltem fel ott, hogy király zene. -
Dilikutya
félisten
Meshuggah - The Paradoxial Spiral. Igazi beteg zene
-
escie
őstag
Dream Theater - About to Crash --> War inside my head
készülök a nyári kocertre.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Hatóságilag Tilos!!! - Double Standard
-
I_Am
veterán
2Pac - Nu Mixx Classics
-
roPHka
senior tag
Atreyu - Lip Gloss and Black
-
válasz
Jam-Master J #1520 üzenetére
Sehnsucht lesz az
(Egyébként itt Alice Cooper - The Definitive Alice Cooper megy éppen.) -
Tuib
aktív tag
Stan Getz & Joao Gilberto - The Girl From Ipanema
Tuib -
Lauro
tag
Mc Solaar - Cinquieme as ez az album szól most.A legjobb szám szerintem a Playmate.
-
Juan D
tag
DJ Tiesto vs. Lisa Lashes (Ibiza) 2004
Ütőőős így 17:35-kor!!! -
Sanyesz14
tag
Heló!Én legjobban a dancet és a technot kedvelem, és a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart!Sztem mindegyik zene meghallgatása főként hangulatunktól függ!
-
Agostino
addikt
Jó szerintem az új albumuk is (Reise, Reise), bár megmondom őszintén van pár szám rajta ami nem jön be nekem, de ilyen számok minden albumon előfordulnak. Kiemelkedően jó : Amerika, Mein Teil, Keine Lust, Ohne Dich, Moskau. A többi is jó természetesen, de szerintem ezeket mindenképpen érdemes meghallgatni.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Jam-Master J #1520 üzenetére
Tényleg azon vannak a legjobb számok.
Az új bejön? -
Protezis
őstag
Na amiket úgy általában hallgatok:
Amorphis, Disturbed, Godsmack, Element Eighty, Freshfabrik, Rhapsody, Rob Zombie, System of a Down, Rammstein, KoRn megtetszett, Katatonia mióta koncerten voltam, magyarok közül: Depresszió 4eva!, néha Tankcsapda
Régen popzenét hallgattam, meg houset, 1-2 éve folyamatosan torzul a személyiségem. -
Agostino
addikt
Mostanában ráakadtam a Rammsteinre.
Ugyhogy most gerade : Rammstein - Ohne dich. Berakom végtelenített lejátszásra. Meg a klippje is jó
''Weh mir, oh weh, und die Vögel singen nicht mehr'' Nagyon nagy.
[Szerkesztve] -
spirit007
senior tag
Mostanában nagyon rákattantam a Metallica & SanFrancisco Symphony Orch -ra . Ajánlom minden rockernek
-
gézu
őstag
A zene nálam ott kezdődik,hogy Pink Floyd...de nagyritkán Tankcsapdát
is hallgatok -
Protezis
őstag
Na ezt a topicot se láttam még. Hsz gyűjtésre tökéletes
Ektomorf - Everything -
Lauro
tag
Mc Sollar-04. La Belle Et Le Bad Boy.mp3
Kár,hogy francia így egy mukkot sem értek belőle,de zeneileg nagyon ott van.Sokkal jobb mint az amcsi hiphop. -
Kobe
veterán
Artist - Track 1
amúgy Static X - Shadow Zone meg 3 doors down -
corlagon
senior tag
...And You Will Know Us By The Trail Of Dead - Worlds Apart
-
bLaCkDoGoNe
veterán
The Shamen - Ebeneezer Goode
-
Sátán44
addikt
Cascada - Everytime We Touch
-
kgyorgy
csendes tag
Crosby Stills&Nash: The Best of CSN
-
pweisz
senior tag
meat_katie-kiss100_breakbeat_show_12-02-2005
-
Dilikutya
félisten
Blue Öyster Cult - Astronomy.... csodálatos.....
-
LukE
veterán
Huff and herb - Feeling good
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest