- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
Elvileg nem kell, mert kipróbáltam két internetcsatlakozást hoztan létre, két különbözőt, és me alatt simán csatlakozik a dolog. Tehát most mind a kettőt használom egyszere. Multilink. ISDN esetében nem gáz a percdíj, mert meg van kötve a matávnál a mindenkinek csomag, és mindkét csatornára él a dolog. tehát nincs pluszköltség ezálltal. De engem elsősorban az érdekel, hogy XP alatt hogy tudom ezt megoldani.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #25 üzenetére
A Win98 nem teljessen jól ismeri fel az usb-s cuccokat, pláne, hogy ez nem valószínű hogy szerepel az adatbázisában. Ha felismeri usb-s eszköznek, akkor már jó a dolog. (A Me se ismerte névről). Szóval, ha felismerte, akkor a rendszereszközöknél nézd meg, és frissítsd a drivert. most jön be az, hogy kell a drivercd. ha hálón át tudod húznia saját gépedre, akkor O.K. a dolog. Ne hagyd, hogy a windows automatikussan telepítsen hozzá valamit, te add meg, hogy mit, honnan. De az is jó, ha minden igaz, ha a setup exe-t választod. akkor már települ is. Próbálkozz. Elvíleg ha meg van osztva a másik gépben a cd-rom, akkor onnan is tudod telepíteni, csak ne jelszavas megosztás legyen, és a cd-rom-ra korlátlan. Sikerülnie kell. Én már telepítetem így webkamerát win98-ra.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #23 üzenetére
A tárcsázást a windows automatikusan intézi. Ugyanúgy müxik, mint a modemes tárcsázás. Ugyanúgy kell megadni az internetcsatlakozást, mintmodemesnél, és modemnek a windows ezt fogja használni. semmi gáz. nem is veszed észre a különbséget. viszont usb-n fel kéne ismernie a gépnek az egységet. milyen alaplapod van. és milyen OS? és melyik usb-re van dugva, illetve engedélyezve van a biosban az usb támogatás? Nekem megy a dolog XP alatt is, meg ME alatt is, habár mindkettőhöz tök más hardverelemeket elepít, de ezt már észrevettem a hankártyánál is.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #18 üzenetére
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy hogy tudnám mind a két csatornát használni netezésre, mert eddig nem jöttem rá én se... :(
-
Godfather
aktív tag
ISDN modemnek látja a gép. Szoftveresen lehet programozni, meg lehet határozni, hogy melyik telefonon melyik szám csörögjön, átirányíás, fax g3-g4, üzenetrögzítő, terminálemuláció, persze ezekhez kell a számitógép, hogy lehesen használni.
Még én se ismerem teljessen, mit is tud, mert kb. egy hete van nekem is. de semmi gond nem volt vele, amikor bekötötték, kivettem az analóg modemet, ezt rádugtam usb-n, XP megismerte, majd kérte a telepítőcd-t, és már ment is. -
Godfather
aktív tag
Tehát nem kell isdn modem. Nyilván a matáv szerelte be a cuccot, akkor meg mindent kaptál, ami kell.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Dalai Láma #7 üzenetére
Kösd össze usb-n keresztül azt a BeeTelHome100 nevű háziközpontot a géppel. Elvileg kaptál hozzá telepítőcdt is, na arról feltelepül a cucc, és a gép külső usbmodemnek látja majd. nekem is ilyen van. ha meg nincs usb a gépeden, akkor elvileg kaptál egy olyan kábelt is a dobozban, ami egy rs232-a másik vége meg más. :) na ezt is használhatod.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest