Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
oneiro
csendes tag
Na igen, közben frissítették az oldalt. Éppen most olvastam az előző linken (read more), hogy beépített valóban a fülhallgató, de cserélhető. Érdekes dolgokat lehet még itt találni róla. Mit szóltok?
-
oneiro
csendes tag
Helló mindenki!
Személy szerint én már ''ezer éve'' kutatok mp3-lejátszó után, mindig variálok, melyik lenne jó, mert mindegyikkel van valami baj. A DIVA GEM-et néztem ki először, közelről szemügyre véve viszont valahogy nem tűnt olyan frankónak, és hát szerintem kicsit vaskos. Utána a Samsung új ketyeréje, az YP-T5V keltette fel érdeklődésemet, sok jót olvastam róla. Írtam is a Samsungnak, mire ők azt válaszolták, nem fogják forgalmazni Magyarországon. Hurrá... :F
Számomra fontos a mérete és a dizájnja is a playernek, természetesen amellett, hogy tud is valamit és szépen szól. Egyszercsak megakadt a szemem valamin ismét. Bizonyára olvastátok a cikket az új iRiver N10-ről. Szépen körbejártam az internetet, jó sok fotót találtam róla, és mit mondjak, nagyon igényes, szép készülék, amit eddig sohasem mondtam el az iRiverekről. Szerintem mindegyiket ilyen techno-hiper-sci-fi-nemtudommilyen kinézettel vértezték fel, az N10-est kivéve. Ez végre az első SZOLÍD, legletisztultabb forma az iRiver termékek között. Fura viszont, hogy egyik képen sem láttam külön kisjack-bemenetet a fülhallgató számára. Van ugye egy ''nyaklánc'', amibe - ahogy a képeken látszik - beépül a fülhallgató. Ez szerintem erős hátrány, mert mi van, ha elromlik a füles vagy nem úgy szól, ahogy én szeretném? Mondjuk, az is lehet, hogy előnytelen képeket raktak fel róla a netre. :P Persze valószínűleg hülyeség, hogy nem lehet rajta fülhallgatót cserélni, bizonyára megoldható valahogy, mindenesetre aggaszt egy kissé, hiszen erős befutó nálam ez a ketyere annak ellenére, hogy szokás szerint - iRiver lévén - drága, kb 53 ezer forint lesz a 256 megás változata.
A funkcióiról nem beszéltem direkt, hiszen fölösleges. Mindenki tudja, hogy az iRiverek nagyon jó tulajdonságokkal rendelkeznek. De akit érdekel, az megtalálja a részleteket itt: [L]http://nordic.iriver.se/products.php?p=8[/L].
Hát ennyi. Akinek van bármilyen infója a készülékről, kérem, írjon minél többet! Továbbá várok véleményeket, tapasztalatokat egyéb memóriás iRiverekről, tényleg, bármit, amiről kedvetek van írni. :)
Köszi!
Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- iPhone-t használók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adobe Photoshop
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest