Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• oneiro

csendes tag

Na igen, közben frissítették az oldalt. Éppen most olvastam az előző linken (read more), hogy beépített valóban a fülhallgató, de cserélhető. Érdekes dolgokat lehet még itt találni róla. Mit szóltok?

• oneiro

csendes tag

Helló mindenki!

Személy szerint én már ''ezer éve'' kutatok mp3-lejátszó után, mindig variálok, melyik lenne jó, mert mindegyikkel van valami baj. A DIVA GEM-et néztem ki először, közelről szemügyre véve viszont valahogy nem tűnt olyan frankónak, és hát szerintem kicsit vaskos. Utána a Samsung új ketyeréje, az YP-T5V keltette fel érdeklődésemet, sok jót olvastam róla. Írtam is a Samsungnak, mire ők azt válaszolták, nem fogják forgalmazni Magyarországon. Hurrá... :F
    Számomra fontos a mérete és a dizájnja is a playernek, természetesen amellett, hogy tud is valamit és szépen szól. Egyszercsak megakadt a szemem valamin ismét. Bizonyára olvastátok a cikket az új iRiver N10-ről. Szépen körbejártam az internetet, jó sok fotót találtam róla, és mit mondjak, nagyon igényes, szép készülék, amit eddig sohasem mondtam el az iRiverekről. Szerintem mindegyiket ilyen techno-hiper-sci-fi-nemtudommilyen kinézettel vértezték fel, az N10-est kivéve. Ez végre az első SZOLÍD, legletisztultabb forma az iRiver termékek között. Fura viszont, hogy egyik képen sem láttam külön kisjack-bemenetet a fülhallgató számára. Van ugye egy ''nyaklánc'', amibe - ahogy a képeken látszik - beépül a fülhallgató. Ez szerintem erős hátrány, mert mi van, ha elromlik a füles vagy nem úgy szól, ahogy én szeretném? Mondjuk, az is lehet, hogy előnytelen képeket raktak fel róla a netre. :P Persze valószínűleg hülyeség, hogy nem lehet rajta fülhallgatót cserélni, bizonyára megoldható valahogy, mindenesetre aggaszt egy kissé, hiszen erős befutó nálam ez a ketyere annak ellenére, hogy szokás szerint - iRiver lévén - drága, kb 53 ezer forint lesz a 256 megás változata.
    A funkcióiról nem beszéltem direkt, hiszen fölösleges. Mindenki tudja, hogy az iRiverek nagyon jó tulajdonságokkal rendelkeznek. De akit érdekel, az megtalálja a részleteket itt: [L]http://nordic.iriver.se/products.php?p=8[/L].
    Hát ennyi. Akinek van bármilyen infója a készülékről, kérem, írjon minél többet! Továbbá várok véleményeket, tapasztalatokat egyéb memóriás iRiverekről, tényleg, bármit, amiről kedvetek van írni. :)

Köszi!

Aktív témák