Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Figy,szerintem az iphone egy nagy parasztvakítás,lehet,hogy papíron jónak tűnik,de annyi korlátozás van rajta,hogy csak na!A bluetooth kb semmire se jó,vastagabb,mint a touch,a kamerával gyárilag nem lehet videót felvenni,és nem lehet saját csengőhangot beállítani,kezdésnek csak ennyit.Persze ha jb-zed,akkor pár probléma megoldódik,de szerintem akkor se ér ennyit ez a telefon,főleg amennyiért itthon árulják.Érintőkijelzőt leszámítva,sokkal jobb az n95 8gb.És igen,iphone-t nem tudod itthon használni,csak ha jb-zed,és garanciálisan szerelni se tudod.
Mindemellett a touch olcsóbb(75kért lehet már kapni új 16gb-set),és sokkal vékonyabb.
Valamint nem kell olyan gyakran töltögetned,mint a fónet,mert ott a zenehallgatás mellett még a telefonálás is meríti az aksit,stb..
Van pár érv a touch mellett
Igen,háta karcolódik,de már nem is figyelek oda,ipod zokni jó megoldás rá,és nem vastagítja annyira,mint a szilikonos tokok.
Remélem tudtam segíteni,és nem hangzottam tól elfogultnakJa,meg eleve(állítólag)pár héten belül jön az új iphone,amibe már van 3g,és elvileg kevesebb korlátozás van.
Szal mindenképpen várj egy kicsit,ha komolyan érdekel a phone. -
efegyke
tag
-
efegyke
tag
Hello!
Szabványos wifi routerrel tudsz vele böngészni , a flasht nem tudja de flashjátékok kivételével ezek úgyis csak reklámok lennének...
Nekem 8 gigás van,nem azért mert ne tudtam volna összespórolni egy 16osra hanem mert most van rajta 3 rész X-akták,8 rész Knight Rider
,126 mp3 szám és így sincs félig se.Szóval hacsak nem 2-3 hetente kerülsz gép elé,hogy felrakj rá újabb cuccokat bőven elég a 8 giga.Kijelzője meg tök egyforma az iPhonenak meg a Touchnak.Egyéb kérdés?
UI:Az angol menü nem olyan bonyolult hogy ne lehetne megszokni.Talán lehet magyarítani olvastam valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest