Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
persze. meg lehet oldani. csak annyi kell, hogy amikor felrakod az iPodot, akkor kiválasztod, hogy "Manually manage music" és az "Automatic sync" kikapcsolod (ahogy felkötöd a touchot, megjelenik, és ott kö9zépen lesz egy lista kipipál és kipipálatlan elemekkel.) Csak ennyi az egész és onnantól kezdve bárhonnan bármit felpakolhatsz. én is mindig az összes haverom gépéről felmásolok egy két jó zenét, ami tetszik.
-
e30st
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
persze, hogy meglehet oldani. nagyon egyszerű.
amikor fennvan a gépen a touchod, itunesban, kattints rá az ipodra és válaszd ki, hogy manually manage musik, others. vagy ez van odaírva, vagy a másik lehetőség, hogy "automatycally sync" arról szedd ki a pipát.és akkor bármely gépről, bármelyik itunesról nyugodtn tudsz zenéket felpakolni.
(nekem is így sikerült megtöltenem a 64 gigát, hogy minden haver gépéről felraktam a zenéket)
-
kareeka
csendes tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
http://ipod-touch.ath.cx
itt minden le van írva részletesen hogy mit-hogyan. az oprendszeres dolgot nem tudom.. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest