Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
phill
csendes tag
Hy all! PLEASE HELPPPP!!!
Ge..re idegesít 1-2 dolog az itunessal kapcsolatban, és komolyan mondom h legtszívesebben földhöz vágnám az egész cumót gépestül. De meg adom az esélyt h csak én vagyok a béna és nem tudok rájöni a dolgokra szal PLS SEGÍTSETEK:
az ipodon lévő zenéket h a pi..ba tudom felrakni a gépre.
Most elszedtem a 7-es itunest de azzal sem megy kb majdnem 1 éve van meg és még soha ne msiekrült felrakni a gépre az ipodon lévő szuámokat.
Régebben legalább az itunesba le tudtam játszani a számokat de most már itt sem. Fogelmam sincs h mért nem jeleníti meg őket az itunesban sem már mindenent próbáltam de eddig akárhányszor próbálkoztam mindig csak az lett a vége h q...a ideges lettem uh kb 4 hónapja nem is nyultam hozzá.Csak most, de nem is gondoltam h esetleg sikerülne feltenni a zenéket apc-re uh gondoltam inkább lejátszom most az itunesba de ez a tetves rohadt programm baszik megjeleníteni a rajta lévő számokat. Ha vki segítene azt nagyion meg köszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ge..re idegesít 1-2 dolog az itunessal kapcsolatban, és komolyan mondom h legtszívesebben földhöz vágnám az egész cumót gépestül. De meg adom az esélyt h csak én vagyok a béna és nem tudok rájöni a dolgokra szal PLS SEGÍTSETEK: