Aktív témák
-
jacis
nagyúr
100%-ig egyetértek mindenkivel aki felszívta magát az Apple féle pofátlanul bunkó stilus miatt.
Én is úgy érzem, hogy az alma most ezzel az egész herce-hurcával akár vevő vesztést is elérhet. Mivel biztos sokan fogják azt meghuzni amit én is, hogy fogom magam és nem várok februárig vagy jobb esetben decemberig az új szifonra hanem megveszem egy konkurenciájuk egyik csúcskészülékét. Bizom benne, hogy jól belebuknak majd ebbe a nagyképű stratégiába és jövőre már nem így fogják az új készüléket árusítani. A jövő évi iPhone-t szeretném megvenni majd, de ha újra ez lesz újra más gyártó készülékét veszem meg.
És mégegyszer: bizom abban, hogy egyre többen teszik azt amit én és előbb-utóbb eljut a feketepólos majomember agyáig.
Aki a várakozásra teszi a voksát annak sok sikert kivánok.
(az iPhone 3G-m meg már teljesen halálán van 4-es szoft miatt)
Ez az Apple csak így tovább!
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest