-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
tag
Sziasztok. Nem tudom jó helyre írok -e, de hátha tud valaki segíteni. Elővettem a régi iPhone 8-mat és be szeretnék lépni. Eljutok addig, hogy felismeri az email címem meg a jelszót, de kéri az akkori bankkártyámhoz való security kódot. Csakhogy már rég új kártyám van, de se tovább lépni nem enged, se új kártyát nem lehet megadni. Mit lehet vele tenni?
-
MLA
tag
Sziasztok. Talán volt már kérdés, de nem találom. Bármi módon meg lehet-e oldani, hogy az olyan hivásokat amiknél nem ír ki telefonszámot automatikusan letiltsam? iPhone 8, ha ez érdekes.
-
MLA
tag
Sziasztok. Adott egy Iphone 5s készülék, amin le lett tiltva a frissítés és 10.3.3 fut. Az utóbbi időben egyre többször fordul elő, hogy ha hívás érkezik csak fekete képernyő van, és emiatt nem lehet felvenni. Mit lehetne tenni? Ha végső megoldásként csinálok egy gyári vissza állítást nem okoz gondot a frissítés letiltása, illetve, hogy megmarad-e ez a letiltás?
-
MLA
tag
Srácok, most én vagyok a hülye, vagy valamit nem veszek észre? PC-n iTunes-al akartam frissíteni, mert mégis, főverzió váltás meg ilyenek...Rádugom a gépre, rinyál, hogy frissítsem az iTunes-t is. Oké, frissítem. Megnyitom, az új iTunes-t, alkalmazások sehol. Rádugom a telefont, mentés PC-re, mikor végez vagy 10-15 GB-al megnő a szabad tárhely, és alkalmazások sehol.
Tehát mintha nem lennének rajta az alkalmazások, mintha letörölné őket (gondolom ezért is nőtt a szabad hely, mert nem veszi figyelembe a rajta levő alkalmazásokat). Hát ezek után már nem mertem se szinkronizálni, se frissíteni.
Szerintetek, mi ez? Ha volt már, bocsi, én nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest