- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Micsurin #324051 üzenetére
De hát van saját Apple Calendar meg Reminders (mindkettő szerintem szebb és organizáltabb, mint a Google-féle, jobban is szeretem őket, sőt nekem a Google Calendar be van szinkronizálva az Apple Calendarba és oda-vissza hibátlanul működik az átjárás).
Ha egy emailben egy dátumra böksz, csinálhatsz rá Calendar Eventet vagy Reminderst, de nem deeplinkel vissza az eredeti levélre. Mérföldekkel butább, mint azt mondani egy levélre, hogy "Add to Tasks" és kész, van egy Google Tasks-ban felvett feladatod és egy link vissza az eredeti levélre (naptárral ugyanez).
Gondolom majd az AI megoldja, hogy még okosabban találja fel újra a melegvizet.
Semmibe nem kerülne egy "Add to Reminders" gombot odatenni valahova, hogy ne a Siritől függj (nem minden levélben van dátum említve) és az event legyen összekötve a levéllel.
---
Szerk: Amúgy a TicketSwap app fejlesztőinek a homlokát sűrűn csókotlatom, mivel amint veszel egy koncert jegyet, rögtön feldobja a Siri, hogy beírja a naptárba ha kéred, meg van jelölve a térképen a helyszín, szól a Siri, hogy lassan ideje van elindulni, mert a forgalmi adatok alapján így fogsz kényelmesen odaérni és a naptárban van egy deeplink egyenesen a TicketSwap appon belül a jegyedre. Amikor átjöttem iOS-re, azt hittem itt mindennel így mennek a dolgok és kiderült, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest