- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#48138511 #311440 üzenetére
Ez nagyon jó, hogy szóba jött, mert éjszakára mindig némítom a telót, viszont azt gondoltam megtettem előzetesen mindent annak érdekében, hogy a némítás ellenére is kicsönghessenek bizonyos számok.
Elmentettem Kedvencek-be azokat a számokat és úgy gondoltam azzal le is van tudja, de most ezt az opciót is bekapcsoltam a Kedvenc névjegyeimnél és akkor így fog teljesülni végül, amit eredetileg szerettem volna. -
válasz
#48138511 #311440 üzenetére
"Kontaktoknál emergency bypass opciót ha bekapcsolod, akkor az a kontakt kicsörög mindenképpen."
És ezt kapcsoljam be sokszáz kontakton külön-külön?
Nekem az lenne jó, ha minden hívást hallanék, akkor is, ha véletlenül elnyomódik és aktiválódik a némítás gomb, amint nemrég is történt. Nincs a kezemen okosóra, hogy akkor is érzékeljem a hívást, ha le van téve (véletlenül némítva) az asztalra valahová a telefon. Boomer vagyok, csörögjön!
Gondolom vegyek tokot, hogy ne tudjon véletlenül elnyomódni az a pici gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest