- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
papeti01 #275460 üzenetére
"Nem a differencia hanem az elv, hogy régen mit tettek bele még ma mennyire üres egy doboz. De félre ne értsd abban egyet értek , hogy ne 7k legyen ami fáj egy ekkora összegnél."
igen, másik topikban meg azon sírnak, hogy miért lopják meg a youtube-ot , mert hát ők fizetnének ha lenne PLUSZ funkció, de hát a jutub régen ingyenes és reklámmentes volt, szóval ebből kiindulva ez náluk örök, úgyhogy ők nem hajlandóak fizetni azért mert MÁR nem ingyenes a reklámmentesség....
egyszerű a képlet, a gyártó diktál. ha az apple holnaptól nem ad lightning kábelt se, akkor így jártál, ennyi. ha KELL iphone, akkor elmész megveszed és azzal a lendülettel veszel majd egy lightning kábelt is. ha meg ez nem szimpi, van 135 másik gyártó, biztosan (!) találni olyat, aki ad kábelt. nekem a fodrászom is olcsóbb volt 2 hónapja mint most , sírhatok rajta, hogy "dehát eddig jó volt 8.500 forint , most hogyhogy nem jó, miért 9.700 , de kurvaegyszerű a képlet , ha le akarom vágatni a hajam/szakállam akkor 9.700 , ha meg ezt sokallom akkor meg majd megoldom ahogy tudom.
én nem értem, nyilvan én sem vagyok agyhalott, ha egy szolgáltatást/terméket minél olcsóbban tudok megvenni annál jobb, minél drágábban annál rosszabb nekem is. de most ezen minek fennakadni ? ezek nem kötelezettségek , iphonet venni nem kötelező, fodrászhoz menni sem kötelező. ha nekem megéri kifizetem , ha nem nem. én is vettem iphonet, nekem se volt benne töltő, csak nem érdekel, mert az Apple-t sem érdekli, hogy engem érdekel e. akkor meg nem halálosan mindegy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged