- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz hdanit610 #175986 üzenetére
én egyszer egy kisebbségi neppernek adtam el telefont. Galaxy S5, olyan hibával, hogy minimum fényerőn vibrált a kijelző, minden más fényerőnél jó volt. De le is írtam, olcsón is adtam. A helyszínen előhozta a gyári teszt menüt ahol látod hogy hol érzékel a kijelző és hol nem. Először telerajzolta az egész kijelzőt majd elkezdte a sarkaninál ahol persz hogy ki-ki hagyott mert fullra be volt fagyva az egész telefon. Majd mutatja a saját valamy galaxy ace telefonján h neki meg jó. Persze mert a sajátján egyből a szélek körberajzolásával kezdte aztán erre hivatkozva próbált ott alkudozni de mondtam neki h oké én megyek vegyen ennyiért jobbat. Egyből nem volt semmi baj.. Szóval az éremnek 2 oldala van. Hozzám bármikor lehet jönni ha vacakol a telefon plusz ki is lehet próbálni de amikor túltolja az okoskodást az már sok. Mikor az i5öt adtam el, a sráccal sorba kellett állni fél órát a telekomnál, hogy biztosan nem tiltják, holott látta a számlát az egy összeges kifizetésről, arról meg h van e tartozásom nem nyilatkozott az eladó más jelenlétében... plusz 10 percig nézegette h vannak e mikrokarcok, majd még alkudozott is. Akkor mondtam neki, hogy hagyjuk egymást, van rá más érdeklődő is. Aztán elvitte alku nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Jó és rossz hír a Z Fold és Z Flip7 ára kapcsán
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- SSD kibeszélő
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Diablo IV
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest