Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
hdanit610 #175986 üzenetére
én egyszer egy kisebbségi neppernek adtam el telefont. Galaxy S5, olyan hibával, hogy minimum fényerőn vibrált a kijelző, minden más fényerőnél jó volt. De le is írtam, olcsón is adtam. A helyszínen előhozta a gyári teszt menüt ahol látod hogy hol érzékel a kijelző és hol nem. Először telerajzolta az egész kijelzőt majd elkezdte a sarkaninál ahol persz hogy ki-ki hagyott mert fullra be volt fagyva az egész telefon. Majd mutatja a saját valamy galaxy ace telefonján h neki meg jó. Persze mert a sajátján egyből a szélek körberajzolásával kezdte aztán erre hivatkozva próbált ott alkudozni de mondtam neki h oké én megyek vegyen ennyiért jobbat. Egyből nem volt semmi baj..
Szóval az éremnek 2 oldala van. Hozzám bármikor lehet jönni ha vacakol a telefon plusz ki is lehet próbálni de amikor túltolja az okoskodást az már sok. Mikor az i5öt adtam el, a sráccal sorba kellett állni fél órát a telekomnál, hogy biztosan nem tiltják, holott látta a számlát az egy összeges kifizetésről, arról meg h van e tartozásom nem nyilatkozott az eladó más jelenlétében... plusz 10 percig nézegette h vannak e mikrokarcok, majd még alkudozott is. Akkor mondtam neki, hogy hagyjuk egymást, van rá más érdeklődő is. Aztán elvitte alku nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- SörcsaPH!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- OLED monitor topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest