Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Aktív témák
-
sb656
csendes tag
válasz
manchester85 #7239 üzenetére
Hm...itt jön elö sajnos az, hogy nem volt tapasztalatom a készülékkel. Igaz, nem mondtam, hogy nem gyári független. Mivel a PDA-m mar volt, és ott kicsit korlátlanabbak a lehetöségek, gondoltam itt is menni fog...sajnos nem.
Igazából ebay-en vettem, és tudtam, hogy azt mutatja a kijelzö, hogy csatlakoztassam iTunes-ra, de nem gondoltam volna, hogy ez a baja. Sajnos akkor ebbe nagyon belenyultam.
A tulaj 3.1.3-al használta függetlenül JB nélkül, majd rakott rá egy JB-et és azóta van neki így recovery-ben. Èn persze azt hittem, hogy egy tethered verziót rakott rá és majd csak egy új verziót kell felrakni, esetleg untethered JB-elni, de akkor sajnos más a probléma.Akkor úgy kérdezem, hogy mik a lehetöségeim? Lesz ebböl még valaha (belátható idön belül) iphone, vagy csak ipod touch. Esetleg van olyan módja a javtásnak ami itt tiltott téma. A kérdésem arra irányul, hogy érdemes-e megtartani és türelmesnek lenni, vagy adjak tovább rajta és szerezzek, be egy másikat?
3Gs 32 GB
-
FuckeR19
senior tag
válasz
manchester85 #7239 üzenetére
Szerintem meg ipad BB-el volt törve így ez zavar be neki, mert ezt csak CFW-el tudja restorolni illetve aktiválnia is kell (amire persze rákérdez snowbreeze)
Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest