Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Röhögni fogtok, de én leginkább a tisztítás miatt tettem pl. az iPad-re üvegfóliát. Szóval fogom a papírtörlőt, kis Clin rá, azt pár mozdulattal áttörlöm. Ezt a műveletet biztos nem tenném meg a konkrét kijelzővel, de az ujjlenyomat meg ott lesz, szóval csak le kell szedni, akkor meg már így egyszerűbb és gyorsabb. Gyári tokban van, a lakásból ki sem viszem, mégis állandóan ujjlenyomatos - az meg engem baromira zavar szóval ez a legegyszerűbb megoldás számomra...
-
Skynet258
veterán
válasz feddel #44328 üzenetére
Nem vagy atcseszve, te jarod a hivatalos utat.
Amikor az elofizetest kotod az Adobe oldalán, akkor kell. Megkapod így a felhotarhelyet (tudod mindenhol szerkeszteni a fileokat, a kész anyag is mindenhol ott lesz), PS, LR... Ugyanaz valszeg mint a te mostani elofizud. Lemkndod a mostanit majd kötsz egy újat de VPN török legyen és a régiót is arra rakod az Adobe oldalán, azt annyi. Török lirat fognak vonni havonta, 700 Ft körüli mennyiségben.kchris78
YouTubera nálunk családi csomag van, az úgy alapból olcsóra jön ki emiatt nem szórakoztam vele. De igen hallottam, hogy az is baromi olcsóra jön ki. -
Skynet258
veterán
válasz Parson #44233 üzenetére
Szerintem ez így ebben a helyzetben nem is kérdés… iPad 9 van most, szeretik, kell a vastagabb káva, legolcsóbb. iPad 10 vékonyabb káva, drágább, tudása sincs kihasználva. iPad 11: a káva biztos nem lesz vastagabb, az ára biztosan magasabb lesz mint egy 9-esnek, a még nagyobb tudás megintcsak felesleges. Szerintem elég egyértelmű a 9-es vásárlása…
-
Skynet258
veterán
válasz BrandonXXV #43990 üzenetére
Ha videóvágásra vagy valami hasonló komolyabb dologra használnád akkor jól jön. Ha nem, akkor tök felesleges... Átlagos felhasználásra az M1 azért rendesen overkill.
-
Skynet258
veterán
válasz gaboka130 #43953 üzenetére
Én 9-ről váltottam 10-re, de csak mert jó áron volt a 10 és gyári folio tokkal. A dizájn nekem jobban tetszik meg a kamera is jobb helyen van videóhívásoknál, de a mindennapokban kb ennyi… Én is majd megyek tovább Air 5 felé, igazából az egy észrevehetőbb ugrás (de lehet majd csak Air 6 lesz belőle a végén).
-
Skynet258
veterán
Ezeken pont Safarit használok, de most megnéztem egy hir24-es oldalt, és eltűnik a reklám ha az adguard aktív. Ha kikapcsolom akkor megint ott lesz, szóval szűri Edge-ben is.
Kieg: nálam be van kapcsolva az Adguard VPN, azon keresztül szűr mindent, system wide. Ezzel persze átmegy rajtuk keresztül minden forgalmam és szűrt eredményt kapok, szóval aki nagyon figyel a privacy-re annak ez nem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Én minden eszközömön (iphone/ipad/mac) adguard-ot használok, szuperül működik sokféle böngészővel (Chrome-ot mondjuk pont nem használok de gondolom azon is megy). Sőt, ezzel appokban sincs reklám ami viszont überf*sza.
Valami 1890.- volt az éves előfizetés rá az Apple fiókon keresztül (egyszercsak feldobta, mondom áhh ez jó ár érte ). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest