Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Mini-ITX
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Recovery módban miért nem ismeri fel az iTunes az iPad3-at? Nem történik semmi.
-
macikos
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
2014 óta nem volt iTunes-ra kötve + hogy ne legyen lassú, a szinkronizálást talán már évekkel ezelőtt kikapcsoltuk
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva 
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A kisfiamnak van egy iPad3-asa. Évek óta nem volt frissítve, tele képekkel, játék, stb. Ma egy kicsit kipucoltam a fotókat, de "nem szabadult fel tárhely", hiába töröltem a frissen törölt mappát. Erre találtam egy tippet a neten, hogy állítsam vissza a dátumot, lépjek be a fotókba és akkor így majd újra feldolgozára kerülnek a képek, tehát felszabadul/látható lesz az üres tárhely.
Visszaállítottam a dátumot, erre lezárult a screen, oldanám fel, erre írja, hogy iPad lezárva, újrapróbálkozás 6millió perc múlva!
Rohadt életbe! Mi a francért zárt ki?
A legjobban az fáj, hogy pótolhatatlan videók és képek vannak benne a kisfiamról.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva