Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Recovery módban miért nem ismeri fel az iTunes az iPad3-at? Nem történik semmi.
-
macikos
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
2014 óta nem volt iTunes-ra kötve + hogy ne legyen lassú, a szinkronizálást talán már évekkel ezelőtt kikapcsoltuk
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva 
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A kisfiamnak van egy iPad3-asa. Évek óta nem volt frissítve, tele képekkel, játék, stb. Ma egy kicsit kipucoltam a fotókat, de "nem szabadult fel tárhely", hiába töröltem a frissen törölt mappát. Erre találtam egy tippet a neten, hogy állítsam vissza a dátumot, lépjek be a fotókba és akkor így majd újra feldolgozára kerülnek a képek, tehát felszabadul/látható lesz az üres tárhely.
Visszaállítottam a dátumot, erre lezárult a screen, oldanám fel, erre írja, hogy iPad lezárva, újrapróbálkozás 6millió perc múlva!
Rohadt életbe! Mi a francért zárt ki?
A legjobban az fáj, hogy pótolhatatlan videók és képek vannak benne a kisfiamról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva