- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Most kaptam egy iPad Mini 2-őt. Nem találom sehol az időjárás appot de a widget az meg van. Létezhet hogy nincs feltéve? Ha igen hogy lehet feltenni?
Köszönöm előre is az infót.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Három kérdésem lenne. Az egyik hogy van-e olyan autós tartó ami jól tartja a tabot? Persze ha megoldható akkor a műszerfallal mindig rá fogok tartatni. Második hogy van-e rá valami fasza sziló tok? Nem akarnák rá flip-flop tokot.

És az ucsó kérdésem. Ha Cellular-ost veszek akkor azt tudom GPS-nek is használni akkor?
Mert nézegettem hogy a 32GB-os WiFi+4G az lehet pont megfelelő lenne nekem. Mert a tárhelye igaz nem olyan sok de arra a pár dologra nekem pont elegendő. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest