Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Ja, bocsi, én csak azt néztem, hogy van e magyar.

#37047 lugosi
Hm, na most akkor kérdés, hogy mi a rossz, de akkor lehet, hogy a kontroller.. Fizikailag nem ragad be a gomb, hanem a játék érzékeli úgy, hogy folyamatosan nyomva tartom... de még próbálgatom, max visszaküldöm. Köszi az infót. -
pigmeus
tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy valaki játszik e az ipaden de vettem hozzá egy xbox kontrollert és van hogy COD Mobile-on egyszerűen beragad és folyamatosan szalad a karakter vagy a kontroller lenne rossz..... Mikor tapicskoltam akkor semmilyen probléma nem merült fel... Van esetleg hasonló tapasztalat? Másik játékkal is próbáltam ott ez nem merült fel még.. de azzal még nem sokat játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig nem figyeltem de van benne futás lock
... ezért fut mint a mérgezett egér, csak még arra nem jöttem rá, hogy kapcsolom be vagy ki