- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Otthoni időjárás-állomás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
válasz
ricogsm
üzenetére
Persze, tiszta sor, én is jobban szeretek netezni rajta, mint telefonon.
Én főleg nyaraláskor hurcibálom a Macbookot (amúgy nem), de még egy pont az iPad felé, hogy az kisebb helyet foglal, és könnyebb is.
Viszont akkor már billentyűzetes tok is kellene hozzá, hogy kiváltsa a Macbookot, és így már költségben majdnem ott vagyok, mintha vennék egy másik Macbookot... szal nem olyan egyszerű ez, na...
"Lehet sima iPad 11 lesz celularba. "
Az sem lehet rossz, bár nekem nincs erre a verzióra szükségem, nincs MultiSIM-em.
Amint a mérleg nyelve arra billen nálam, hogy oké, akkor 11th gen... ekkor viszont megszólal bennem a kisördög, hogy az Air mennyivel lehet jobb...
Láttam kismillió összehasonlító videókat is, és ha reálisan nézem, elég lenne a sima.
De mindig ott a "mi lenne, ha..."
-
baloo79
tag
válasz
fluxion
üzenetére
Wow, szép munka!
Nekem is tetszene!
#49290 ricogsm
Nálam is időről-időre felmerül ez a kérdés, főleg amióta megjelent a 11. generációs sima iPad... Egyelőre a Macbookot se használom ki (még), így aztán mindig arra jutok, hogy nekem felesleges.
Igaz, én nem a kocsiban használnám, de el tudom képzelni, hogy könnyebben szedem elő az iPadet, mint a Macbookot, ha meg kellene hirtelen valamit néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest