-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Én pont első generációs Nexus-ról váltottam, mini 2-re. Előtte sok Androidos tab megfordult nálam így volt összehasonlítási alapom. Az én nexus-om baromi lassan töltött fel, nem akartam elhinni. Másnál is jelentkezett ez az anomália. Mire kiadták az android 5öt rá, megjavult ez a hiba de addigra beleuntam, elegem lett belőle mivel előjöttek más hibák is. Gyorsan el is adtam. Akkor én is az első Mini-t akartam megvenni, de ajánlottak egy jó üzleti csomagot így esett a választás a mini 2-re. Végül is ha jól meggondolom én sem vennék mini-t, de a nexus7-től sokkal jobb lett volna, ebben biztos vagyok. Telefonnál pedig a Wp-re esküszöm
Nálam nyerő párost alkotnak a Retinával. Droid soha többé!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam nyerő párost alkotnak a Retinával. Droid soha többé!