Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
Scoobyte
üzenetére
Pedig nincs....De Te most már megint másról beszélsz...mind1 hagyjuk. Csak le akartam írni hogy ha Te akarnál (és nem "hozzádvágták" volna) venni egy jó táblagépet, akkor nem nagyon tudnál ipad-en kívül jót venni (mondom esetleg galaxy tab, de nem egy kategória)....ennyi lett volna a mondandóm, de látom Te ezt jobban tudod, csak akkor nem értem mire ez a nagy meglepődöttség....
-
Drenadar
veterán
válasz
Scoobyte
üzenetére
nyilván más az, ha valamit csak "hozzádvágnak" és más az mikor tudod, hogy venni akarsz valamit és elkezdesz keresgélni utána olvasni és bizony az a vége hogy mindenhol az van hogy vagy veszel fele annyiért egy ipadet vagy dupla annyiért egy samsungot...
Billentyűzetet pont mint androidon ipaden is lehet cserélni... és jah, jó pár dolog "más" mint egy droidon, de szerintem ez senkinek se újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viccelek