Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz Parson #47313 üzenetére

Korábbi hozzászólásban linkeltem, hogy az apple ipad mini 7 smart folio tokja jó a mini 6-ra is a leírásuk szerint, így ez visszafelé is igaz lehet - igaz ez az oldalsó gombokat nem fedi mint pár bepattintós tok, így ha ott változott valami, akkor az olyan tokokkal lehet gond.

Ha már tok: valaki nem tud egy jó sleeve tokot mini 6-hoz, amibe belefér smart folio tokkal együtt? Otthon csak a smart foliot használom, de ha viszem valahova, bele szoktam rakni egy 10 éves gerilla márkájú általános sleeve tokba, csak azon már eléggé kezdi megadni magát a cippzár.
    Pro 11-hez gyártanak nagyon jó sleeve tokokat, most vettem az alzán egy utolsó darabos leárazottat, ezt, de úgy vettem észre, hogy a mini eléggé hanyagolva van ilyen szempontból a legtöbb gyártónál.

Ágyban olvasgatásra szerintem is jobb méret a mini 6, mint a pro 11-em, sokkal tovább tudom kényelmesen tartani - fotelben mondjuk a nagyobb képernyő miatt inkább a pro 11-et használom. Utazáshoz is jobb a mini 6, ha repülővel megyek valahova, általában a kisebb méret és tömeg miatt mindig ezt viszem magammal (igaz még egyszer sem mérték le a hátizsákom :) ).

Az általad említett jelly scrollt én még nem vettem észre (ennek örülök is, mert utána biztos csak erre lennék ráfixálódva :D ), viszont azt gáznak tartom, hogy egy 250k-s eszközt kiadnak ilyen hibával.
    Kíváncsi vagyok, hogy a mini 7-nél ezt fixálják-e valahogy, vagy ha ugyanazok a panelek mennek bele, akkor ugyanúgy jelen lesz.

Új hozzászólás Aktív témák