Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
nikilauda
üzenetére
Az általam említett típusok közül mindegyik elérhető itthoni műszaki boltokban, magyar kiosztással, 10 és 20 ezer között. Matricázni sem kell.
Hátrányuk, hogy az “Ú”, “Ű” és az “enter” gombok keskenyebbek.
A K400 Plus-on a beépített touchpad jobb kézre esik. Nekem ezt ajánlották legtöbben sok évvel ezelőtt droidhoz, de almával is működik.
A K220 mellé jár egér is.
USB-A dongle jár mindkét csomag mellé, tehát csak ezen keresztül képes csatlakozni a tablethez, a fiókban keresni kell egy A-C átalakítót.@Cyberbeni:
Én nem igazán foglalkoztam mélyrehatóbban a témával. Mivel hosszabb szövegbevitelre már nincs szükségem, ezért a billentyűzet sem mindennapi vendég az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest