- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Megnéztem gépre dugva, de hát tudhattam volna előre, hogy az öntökönszúrás esete fog fennállni
Windows-on vagyok, elkezdtem a gyári Apple Devices-ból a frissítést, az hibára futott, de recovery módban maradt az iPad. Mondtam neki, hogy OK, akkor csak csinálok full resetet (csináltam minden előtt backupot). Abba is belehalt, ugyan azzal a hibaüzenettel és ugyan úgy recovery mode-ban maradt... Aztán némi internet böngészés után kiderült, hogy valószínűleg nem támogatja még ez a progi az iOS 18-at (pedig up to date volt), szóval átnyergeltem 3uToolsra, megpróbáltam hátha meg tudom menteni az adataimat, de az már nem ment, ellenben az felfrissítette az OS-t 18-ra simán.
Utána csak megcsináltam a backupból visszaállítást és minden működik, látványosan semmi problémát sem vettem észre, de nem gondoltam, hogy ekkorát szívok
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Tesla topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad 10.Gen Eladó Újszerű!!GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Windows-on vagyok, elkezdtem a gyári Apple Devices-ból a frissítést, az hibára futott, de recovery módban maradt az iPad. Mondtam neki, hogy OK, akkor csak csinálok full resetet (csináltam minden előtt backupot). Abba is belehalt, ugyan azzal a hibaüzenettel és ugyan úgy recovery mode-ban maradt... Aztán némi internet böngészés után kiderült, hogy valószínűleg nem támogatja még ez a progi az iOS 18-at (pedig up to date volt), szóval átnyergeltem 3uToolsra, megpróbáltam hátha meg tudom menteni az adataimat, de az már nem ment, ellenben az felfrissítette az OS-t 18-ra simán.