-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
En rengeteg mindenre hasznalom a telefont, tabletet, penzugyekre is. Nem lenne igazan jo ha pl egy fertozott weblap megnyitasakor kompromitalodna a rendszer. Raadasul banki app-ek megtagadhatjak a mukodest a nem frissitett rendszeren.
A nem mukodo app-okrol jut eszembe amikor be akartam csekkolni a repteren es az Androidos telefonon (2-3 eves flagship ) pont akkor nem volt hajlando elindulni a rep tarsasag programja… elokaptam a ceges iphonet, feltelepitettem a progit es siman becsekkoltam.
Mint szoftver fejleszto, meg is jegyeztem magamban hogy a toredezettseg nem tesz jot a stabilitasnak es a kompatibilitasnak.
Most egy iphone xr-t hasznalok, ami 6 eves, 91%-os az aksija es a legujabb os van rajta. Tamogatas vegeig meg egesz jol elmegy aztan veszek egy masik iPhone-t szinten kikalkulalt lifetime-al.
Egy sima ipad 8-ason irok egy csomo jegyzetet, kb ugyanazt csialom mint a telefonon, de itt kenyelmesebb mert 50 fele a szemem mar sem a regi.
Gondolkodok egy mini ipad-on mert az kenyelmesebben elferne a kezi / valltaskaban.Emlitetted az android 12-t, asszony sirva akar visszajonni android vonalrol, tele a hocipoje, legujabb hogy battery save uzemmodbol nem jon vissza automatikusan a telefon 100 toltottsegnel o meg nem figyeli leveve a toltorol a samu a54-et, igy pl life 365 nem mukodik ahol a csaladtagokat latjuk a terkepen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest