Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Picit nagyobbacska fájlt (mp4) akartam áthúzni nasról tabra, mert szerettem volna kiemelni belőle néhány részt és hiába stabil kapcsolat, befuccsolt a tudomány. Hordozható tárolót nem ismerte fel a szerkezet. Saját fájlkezelő, ES explorer, Documents és a VLC is csődöt mondott.
A 3utools sajnos nem jutott eszembe, de egyébként sem használom az alkalmazást, nincs is telepítve. Kénytelen voltam windows PC-t használni a műveletre.
Lehet én vagyok nagyon ügyetlen és járatlan az informatika alapelemeiben, de ez szerintem egy tök hétköznapi feladat, nem kellene hozzá diploma.
2023 után ez a szoftveres és hardveres összeférhetetlenség nem természetes.
Közben a mesterséges intelligencia hatalmával rémisztik az embereket.@stellaz:
Aláírom, igazad van. Minden mondatoddal egyet értek úgy, ahogy leírtad.
A gyerek elől mégsem zárnék el egy ismeretlen ökoszisztémát. Nem kell, hogy féljen vagy tartson tőle és főképp ne utálja, hiszen egyik sem mindenható vagy a másik fölötti. Legyen tisztában a határokkal, hogy mit mivel érdemes.
Szerintem nem egyszerű gyereknek lenni manapság, annyi oldalról támadják a tudatukat, még felmérni is félelmetes. Viszont, ha kizárod a jelen lévő virtuális valóságból és nem nem költöztök egy lakatlan szigetre, csak ártasz neki. -
stellaz
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
Bluetooth aaf ott rossz, ha valaki jó minőségű audiót hallgatnál. Az LDAC az 4 X nagyobb audió bitrátával dolgozik. Egy szint felett már egyértelműen hallani a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest