- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
leírtam már, hogy nekem volt már több készülékem, amin helyesbítésre szorult a vásárlási dátum: AirPods, Watch, iPad ... nem egy nagy story, újak voltak, egy telefonhívásomba került, ezt ideje elfogadnod hogy létező jelenség
viszont hozzáteszem, hogy azóta sem derült ki, hogy 3uTools hány ciklust mutatott akkuban, szóval teljesen felesleges ezen pörögni
"Közben kiderült az is, hogy elméletileg használati előzményt mutatott az akku."
ez mit jelent? be volt aktiválva a dobozból kivéve és ott volt a Settings / Battery ? mert akkor nem kérdés hogy tényleg használt a készülék...
vagy ránéztek Coconut Batteryvel vagy 3U-val és több ciklus? akkor sem kétséges hogy tényleg használtde a srác azóta sem ír, szóval szerintem engedjük el
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest