Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
Általában pár főverziót még azt lehet mondani, hogy biztosan támogatnak az appok, kivéve ha valami olyan új funkció jön be, ami köré épül egy-egy app (pl. AR).
Nekem van egy ipad 2-m, úgy emlékszem olyan kb 11 éve vettem (amikor új modell volt). Fejből írom a specifikációt, azt hiszem fél giga ram van benne. Ez azért erősen behatárol. Nagyjából a beépített appok használhatók benne nagyon-nagyon kompromisszumosan (vannak olyan oldalak, amiket a böngésző már nem tölt be, mert olyan régi), de összességében nem nevezném használhatónak ma már az ipad 2-t. Technikai értelemben működik persze, azaz áramot felvesz, képe van, merül, reagál (idővel), bizonyos funkciók működnek, de nem nevezném mai értelemben használható táblagépnek. Így abszolút megértem, ha fejlesztők felhagytak a támogatásával. -
válasz
totron
üzenetére
app fejlesztőktől függ, hogy milyen iOS a minimum kritérium a futtatáshoz
ezt előre meghatározni, hogy milyen programkörnyezet kell nekik kb lehetetlende azért remélem te is érzed, hogy a "megvenni a legújabbat" és a 12 évvel ezelőtti 2. generációs között azért éles különbség van - konkrétan több mint egy évtized
és azt a kifejezést, hogy "ellehetetlenül" sem érzem korrektnek, mert attól még működik az eszköz, és tudsz rajta sokmindent csinálni (internet, email, zene stb) csak éppen az appok közül sok nem fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest