Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
köszönöm!
arra gondoltam hogy a fájlrendszeren belül merre találom (mi az elérési útja) annak a mappának amit az nplayer "figyel"
az itransmissionnel letöltõtt videót átmasoltam a documents mappába ( /var/mobile/documents ) de nplayerben nem találom, nem jelenik meg... ha ifileban rányomok a videóra akkor megkérdezi hogy mivel szeretném megnyitni, és akkor valahova átmásolja és meg is nyitja nplayerben (inbox részhez teszi)... jó lenne tudni ennek az elérési útját
és te pcn töltöd le a filmeket és másolod a hddre és dugod rá a routerre vagy a routert használod hogy egyből a külső hddre töltsön le? utóbbi módszerhez tudnál mondani egy-két dolgot? sosem próbáltam még ilyet és még nincs meg a router hogy ki tudjam próbálni, szeretnék utána olvasni
link is jöhet, nem akarom szét offolni a topikot
köszönöm a sok hasznos információt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest