-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
köszönöm!
arra gondoltam hogy a fájlrendszeren belül merre találom (mi az elérési útja) annak a mappának amit az nplayer "figyel"
az itransmissionnel letöltõtt videót átmasoltam a documents mappába ( /var/mobile/documents ) de nplayerben nem találom, nem jelenik meg... ha ifileban rányomok a videóra akkor megkérdezi hogy mivel szeretném megnyitni, és akkor valahova átmásolja és meg is nyitja nplayerben (inbox részhez teszi)... jó lenne tudni ennek az elérési útját
és te pcn töltöd le a filmeket és másolod a hddre és dugod rá a routerre vagy a routert használod hogy egyből a külső hddre töltsön le? utóbbi módszerhez tudnál mondani egy-két dolgot? sosem próbáltam még ilyet és még nincs meg a router hogy ki tudjam próbálni, szeretnék utána olvasni
link is jöhet, nem akarom szét offolni a topikot
köszönöm a sok hasznos információt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- Befutott a Mortal Kombat II mozifilm legújabb előzetese
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Project ColdWar - Wargaming
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest