Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
kchris78
üzenetére
Nem tudom srácok. Nekem fenntartásaim vannak ezzel a csere dologgal. Tehát beviszek gari lejárat utáni gépet 4 évvel (2018-ban még csak 1 év volt), majd arra hivatkozok, hogy túl sokat degradálódott az akku, így kifizetem az újat, viszont mivel az apple nem javít, így kapuk egy teljesen újat? Számomra ez furcsa. Nem azt állítom, hogy nem így van, csak, hogy 2022(2023)-ben szinte hihetetlen.
A mai fejemmel, így, hogy az M1 üzemideje siralmas, lehet, hogy 45.000,- ért inkább kicseréltettem volna a 2.gen pro-t és azt használnám tovább.
150.000-ért vitték el (isamurai által cserélt akkuval), makulátlan állapotban. A durva az, hogy még így is filóztam azon, hogy inkább a 2 hetes M1-et hirdetem meg…
Új hozzászólás Aktív témák
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest