Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz xsjado93 #41463 üzenetére
Vannak olyan tokok, amik kétféle tabra is jó: a 11-es pro és az új Air. A 11-es tokja jó az Air-re, csak ugye a kamerakivágás a nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Drenadar
veterán
válasz xsjado93 #41463 üzenetére
kimaradt egy szóköz, nyilván nem kamera gombok, hanem a kamera és a gombok. és neeeem nem az előlapi kamerára gondolok mert az nyilván nem zavar be semmilyen tokba.
és nyilván lehetne tervezni olyan tokot ami mindenre jó. Nem tudom vágod e, de ez senkinek se érdeke az aki elaládassal foglalkozik.
de hogy ON is legyek engem rohadtul zavarna ha egy tok nem illeszkedik az eszközre és ott lötyög... egy két miliméter is számít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest