Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
ck0kiE
üzenetére
Hello,
kb a bejelentese ota hasznalok egy ilyet. Szinten, mint Dreedloord, Lumafusion-el vagok neha (bar csak magamnak, nem cegnek, szoval nem annyira van hasznalva , mint neki), fotokat szerkesztgetek magancelra, szinten altalanos tartalomfogyasztas es altalanos hasznalat van meg nalam. Kicsi odafigyelessel nem fog megtelni a tarhelyed. Viszont en a masik iranybol kozelitettem meg ezt a problemat, kulso tarhellyel az icloud helyett. A 64 es a 256 kozotti arbol siman veszel egy terras ssd-t es akkor ez a problema szinte teljes egesze meg van szuntetve. -
Dreadloord
senior tag
válasz
ck0kiE
üzenetére
Szia, nekem 64 gb air 5-öm van, tartalomfogyasztás mellett FHD céges videókat vágok vele Lumafusionban, meg grafikákat, oktatási anyagokat rajzolok, jegyzetelek, szóval használom munkára, de így is fele tárhely üres. Amikor végzek egy anyaggal, megy a céges hálózatra, és törlöm. Illetve vettem hozzá alap Icloud tárhelyet, pár száz forint havonta, oda mennek még mentések.
Szóval, ha nem ebből élsz közvetlenül, akkor bőven elég, ha ebből, akkor prot kell venni komoly tárhellyel

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen videókártyát?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi