Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Amilo02
üzenetére
Amúgy ha ez IPS beégés, akkor azt elméletben ki lehet szedni (bár amit én láttam az nem így nézett ki, hanem ott volt halványan a beérett tartalom): egy nap, vagy egy hétvége full fehér képernyő kell hozzá. Pl. Egy hófehér kép a képnézegetőben full screen. Nálunk működött egy Acer tableten...
-
válasz
Amilo02
üzenetére
Szerintem mágneshez nincs köze, sokkal inkább az extrémebb hőhatások okoznak ilyet. Volt egy surface pro 1st genem aminek besárgult egy foltban a kijelzője, az pont a töltőcsatlakozónál történt.
Ezek a tabok tömve vannak mágnesekkel, nem tudom elképzelni hogy azok ilyesmit tudnának okozni, pláne nem a kijelző szélén.
A 2018-as pro például full fényerőn igencsak fel tud melegedni a kijelző alján (fektetett módban) mert ott van a kijelző vezérlője. Ha ezt még kiteszik egy jó napos és forró környezetnek simán megfőzi magát.
Persze ez csak az én feltételezésem.
Nem garis készüléknél én viszont ezért nem fizetnék 150-et egy új kijelzőért az fix..
Nyomott áron eladnám és jöhet az új pro szeptember/márciusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED monitor topic
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- EAFC 26
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest