- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukucska12
friss újonc
Üdv!
Én nem ítéllek el még a stílus miatt sem. Sajnos én is így jártam. Gyors a tablet meg minden, de akkora bakikat csinál az iOS, hogy ez elfogadhatatlan. Nem fogom részletezni, mert a véralmások kicsinálnak így is bárkit, aki kritikusan fogalmaz. És mindegy, hogy kultúráltan írod le a problémád, vagy anyázva. Ezt sajnos el kell fogadni. Ráadásul rangsor van, mint a kutyáknál. Ha régi “regis” vagy, akkor majdnem mindent írhatsz, az se baj ha nem igaz, viszont ha új “regis” vagy, akkor igazat SEM írhatsz.
A Youtube böngészőből megy zárt képernyőről, ha lezártad a kijelzőt, kopp egyszer, majd a playeren indítsd el újból és akkor folytatja zárt kijelzőn is. Nem túl kényelmes, de legalább van.
Lassú töltésre mennyi időre gondolsz? Mert nekem nagyon gyorsan feltölti, csak lestem. Nekem ezzel a résszel nincsen bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest