Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok én is az én szüleimmel, mert ők is szeretnének egy tabletet; elkezdtem nézelődni Android fronton, hátha az olcsóbb.
Mivel ők olvasgatnának is rajta, ezért az alacsony felbontású készülékek (FHD alatt) kiestek és jó lenne a 10" is.
(Nekem ekkor vált világossá, hogy mennyivel előrébb járt az Apple, amikor behozta 2012-ben a retina kijelzőt, mert még most sem olyan túl elterjedt )Nézegettem a készülékeket és rájöttem, hogy sokkal olcsóbban nem kapok más rendszerben sem, hasonló minőségben.
(Ifive készülék Kínából - ki tudja milyen garanciával- 80.000 Ft-ért?; Xiaomi Ipad klón Androiddal 90.000 Ft-ért?
)Tehát mi most egyenlőre várunk: Nexus 9 bejelentésére ill. az új Ipadok bejelentésére (ha érdemes váltani, megkapják az enyémet
)Ha csak fotókat nézegetnek a szüleid és nem szeretnének rá alkalmazásokat telepíteni, akkor pl. egy Asus t100 (720p), vagy Lenovo Miix 2 10 (FHD, de ezen az asztalt nem fogják látni, csak a Metro felületen élvezhető) is érdekes lehet: ki lehet kötni TV-re, monitorra, SD kártya olvasás minden játszik?
(Az én szüleimnek is rosszalkodik a PC, ezért ilyenben is gondolkozok, mert ők az Office-t is használják)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)