Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Dynamike
üzenetére
Nem kötekedésképp, hanem megvitatandóan, de nem értek veled egyet!
Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként. De visszatérve szerintem aki nem egyenesen egy márkát akar, azzal így ahelyett, hogy az ipadról a macbookra terelnék, szerintem inkább átterelik a konkurenciához. Vagy ami soha nem történik meg, az induló árakat ha lejjebb szállítanák, akkor esetleg jobban lehetne oda terelni az embereket. A sima macbook pl nagyon de nagyon bejönne nekem ipad helyett. De 100k huf vs 500k azért nem mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként.