Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na ezt én sem tudtam!
Pedig sokszor szerettem volna kijelölni mikor hosszabban írok és új lapot kell nyitnom nehogy eltünjön amit addig írtam... -
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbaképp elkezdtem írni ide valamit, több mondatra tagolva.
Nekem az egész bekezdést kijelöli

-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Négy év után miket tudok meg... Baromi hasznos, sokat szívtam eddig hogy a virsli ujjaimmal próbáltam terelgetni a kis pöttyöt., hogy kihúzzam a jelölést. 
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tudtam, köszi. Nagyon hasznos lesz. Annyi ilyen apróság van, miért nem reklámozza az Apple?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig sokszor szerettem volna kijelölni mikor hosszabban írok és új lapot kell nyitnom nehogy eltünjön amit addig írtam...

Négy év után miket tudok meg... Baromi hasznos, sokat szívtam eddig hogy a virsli ujjaimmal próbáltam terelgetni a kis pöttyöt., hogy kihúzzam a jelölést.