Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Ragnar95 #16612 üzenetére
Azért írtam hogy logikus lenne. De persze csak ez saját vélemény.
Nekem amúgy az air 2-vel annyi gondom van hogy nehezen érem át. Úgy értem, hogy a gépelés nem a legjobb rajta, ha nem lenne olyan széles akkor jobb lenne. Ezért gondolkozom a mini vásárlásán.Amúgy istyle-ban most 20 havi 0% thm-re vásárolható minden. Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Ki hol vette a tabját? Köszi
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
univerzita #16595 üzenetére
Nem a mini 4ben 2gb van.
Lehet hogy meg kell várni az 5öt és akkor venni olcsón négyet. ☺️ -
Jano_023
őstag
válasz
univerzita #16593 üzenetére
Szóval az esemény júniusban lesz? Akkor azt megvárom.
Más: mire lehet számítani a ipad mini 4 hardvere meddig lesz még elég alap dolgokhoz? Meddig fog frissítéstket kapni? -
Jano_023
őstag
válasz
univerzita #16591 üzenetére
Köszi, ezt nem olvastam még. Akkor ha idén mutatják be, ha bejön amit jósol akkor november?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Jelenleg egy ipad air 2 tulajdonosa vagyok, vagyis részben. Párom lóg rajta folyamatosan és gondoltam veszek magamnak egy másikat. A kérdésem azokhoz szól akik ipad mini 4 használnak. A hardvere mennyire elavult? Ipad air 2 höz képest modjuk, ha valakinek lenne mind a kettő és tudna egy véleményt mondani az lenne a legjobb. Köszönöm.
Kicsit más, olvastam hogy boncolgatva lett hogy lesz e mini 5, szokott erről a szèriárol bármi is kiszivárogni? Vagy egyszerűen csak megjelenik? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest