- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Próbáltad a Gems Of War-t?? Tetszett?
Ha elküldöd a karaktered azonosítóját akkor küldök meghívót és tudsz velünk játszani. -
blaca83
őstag
Szia!
Ezt nem tudom igazán, hogy micsoda...: "Pay 2 Win"
Elvileg itt is nagyon jól megoldották, egy fillér ráköltés nélkül el lehet lenne vele, nem leszel gyengébb, mert ha egymás elleni meccset játszol, nem kampányt akkor is kb azonos szintűekkel sorsol össze.Mint írtam, egészen jól összetették, több játékmód van és kellemes szórakozást biztosít.
(Rá lehet kattanni...)
Ha van karaktered szólj és beveszünk a csapatba.
-
blaca83
őstag
Ipad-en Én a Gems Of War játékkal játszogatom. Nagyon élvezetesnek találtam.
Kicsit olyan,mintha a Heroes Of The Might and Magic lenne egy kis Jewel Quest-tel párosìtva.Jól lett kitalálva a felépìtése és a játékmódok is. Ha gondolod próbáld ki.
Csináltunk egy magyar csapatot is,ha esetleg megtetszik és van kedved akkor csatlakozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest