Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
válasz
altoalto
üzenetére
nálam egy régi maxtor volt a ludas, de szerintem a tiédben nem hinném h gond van vele. egy hdd sentinelt feltehetsz és tesztelheted, mert az pontosabb és a hibákat is hamar kiszűri. szerintem a nettel lesz a gond, illetve magával a játék szervereivel. új géppel ugyanazzal a nettel simán ment akadás nélkül nálam.
jitterrel inkább röccenések, stutterek lennének. ilyen hosszú laggok szerintem vmi nagyon meredek késleltetés miatt lehet, de ha csakis ennél a játéknál fordul elő, akkor valószínűleg a szerverrel van probléma. azért majd egy stabil, jó nettel is csekkold le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Simagic Alpha Evo wheelbase 10nm
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő