Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
Üdv
Nem találtam olyan topikot ahova ez a probléma jobban illene, ha elsiklottam felette akkor elnézést
A gondom az lenne hogy hónapokkal ezelőtt telepítettem a wtfast nevű programot, de alig használtam mert végül nem volt rá szükség. Tegnap takarítottam a gépet, letöröltem a programot, feldobta hogy restartoljak, de gondoltam ráér. Eztán még nyugodtan használtam a netet.
Ma ahogy bekapcsoltam a gépet nem volt internet elérés. Futtattam egy ellenőrzést, kiadta a win7 hogy valami wtfast-tól maradt vissza. Javítottam/töröltem, most elvileg van net, legalábbis a jobb alsó sarokban azt írja, de valójában továbbra sincs. Eddig kiírta a böngésző hogy a weboldal nem elérhető, most már csak egy nagy fehér semmi van a helyén (firefox). Emlékszem telepítéskor valami adapterrel még külön kellett szórakozni hogy működjön rendesen.Most egy másik számítógépről írok, ami tökéletesen működik a wifivel egyetemben.
Valaki tudna adni tippet? Néztem vannak külön programok amik ennek a törlésére vannak de nem tudom mennyire megbízhatóak. Újrahúzás lesz a vége?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest