Új hozzászólás Aktív témák

• Peppo

őstag

Köszönöm a választ mindkettőtöknek! Nem biztos, hogy minden kérdésre tudok felelni.

Az előző egy Cisco3212 volt, most egy 3925-ös van. Wifi letiltva.

Jelszintet hogy tudom meg?

Kábel bejön a lakásba, ott egy kis dobozba, onnan a modembe, onnan a gépbe. A dobozból kijön még a tv kábele is, az előző tulajnak volt tv előfizetése, de az évek óta nincs bekötve, és nem nyúlt hozzá senki. Jó 3 éve használom a netet, az utóbbi időszakot leszámítva problémamentesen.

Használom torrentezésre, de ez így volt korábban is. És ha kilövöm a torrentet, akkor is előjön a hiba, ezt már kipróbáltam. Általában játék közben, Diablo3, Starcraft, (pókerezni már fel sem merek menni) és Skype használata közben jön elő (ill. ilyenkor veszem észre inkább), de olykor böngészés közben is. Van, hogy nem is nyúlok a géphez, csak be van kapcsolva, és látom, hogy megint újraindult a modem. Épp ez a baj, hogy nem tudom semmilyen tevékenységhez kötni, teljesen kiszámíthatatlan.

Nem tudom, ennek lehet-e bármi köze hozzá, de nyáron lett a net 120-ra bővítve 60-ról, utána még egy ideig nem volt baj, aztán ősszel kezdett szarakodni. Akkor még csak ritkábban, de pl. tegnap szinte használhatatlan volt. A sebességgel nincs baj, az annyi, amennyinek lennie kell. Már amikor nem szakad.

Új hozzászólás Aktív témák