- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MSI N720 lowprofil takaró fém
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek! Nem biztos, hogy minden kérdésre tudok felelni.
Az előző egy Cisco3212 volt, most egy 3925-ös van. Wifi letiltva.
Jelszintet hogy tudom meg?
Kábel bejön a lakásba, ott egy kis dobozba, onnan a modembe, onnan a gépbe. A dobozból kijön még a tv kábele is, az előző tulajnak volt tv előfizetése, de az évek óta nincs bekötve, és nem nyúlt hozzá senki. Jó 3 éve használom a netet, az utóbbi időszakot leszámítva problémamentesen.
Használom torrentezésre, de ez így volt korábban is. És ha kilövöm a torrentet, akkor is előjön a hiba, ezt már kipróbáltam. Általában játék közben, Diablo3, Starcraft, (pókerezni már fel sem merek menni) és Skype használata közben jön elő (ill. ilyenkor veszem észre inkább), de olykor böngészés közben is. Van, hogy nem is nyúlok a géphez, csak be van kapcsolva, és látom, hogy megint újraindult a modem. Épp ez a baj, hogy nem tudom semmilyen tevékenységhez kötni, teljesen kiszámíthatatlan.
Nem tudom, ennek lehet-e bármi köze hozzá, de nyáron lett a net 120-ra bővítve 60-ról, utána még egy ideig nem volt baj, aztán ősszel kezdett szarakodni. Akkor még csak ritkábban, de pl. tegnap szinte használhatatlan volt. A sebességgel nincs baj, az annyi, amennyinek lennie kell. Már amikor nem szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest